32.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleU Dječjem vrtiću Župa dubrovačka održani završni modul edukacija

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka održani završni modul edukacija

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka u utorak 20. travnja održan je zadnji 10. modul edukacije Dramsko-scenski izričaj kroz tradicionalne i suvremene medije. Voditeljice edukacije bile su ravnateljica Gordana Lešin i stručne suradnice iz Stručno-razvojnog centra Dječjeg vrtića Milana Sachsa.

Na zadnjem modulu polaznice edukacije odgledale su predstavu „Najotmjeniji div u gradu“ u izvedbi polaznika Stručno razvojnog centra te su nakon dobivenih smjernica za rad s djecom u dramsko-scenskom programu djelatnice Vrtića Župa dubrovačka prezentirale svoje uratke i odigrale predstavu. Cilj ove edukacije bio je poticanje i razvijanje kreativnosti i stvaralaštva, a polaznicama će bit uručen certifikat o osposobljenosti za provođenje dramsko-scenskog programa.

Također, u petak 16. i subotu 17. travnja u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka održan je završni modul edukacije Zajednice odgajatelja koji uče s voditeljicama iz Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak. Cilj ove edukacije bio je poboljšanje kvalitete poučavanja i razmjena primjera dobre prakse u radu i dobivanje potvrde.

Moduli su održani on-line putem platforme Zoom uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Navedena edukacije u potpunosti su financirane sredstvima Europske unije dobivenim iz projekta „Unaprjeđenje usluga u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića Općine Župa dubrovačka“ iz Europskog socijalnog fonda, UP.02.2.2.08.0072.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA