21 C
Dubrovnik

Opći uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI
Dubrovniknet.hr vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svog portala prema niže navedenim Uvjetima korištenja.  Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Dubrovniknet.hr. 
Korištenjem bilo kojeg dijela portala Dubrovniknet.hr te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA 
Dubrovniknet.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).  Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Dubrovniknet.hr i podložno je tužbi.

SADRŽAJ I USLUGE 
Dubrovniknet.hr zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj na portalu Dubrovniknet.hr se nalazi i sadržaj oglašivača te linkovi na druge stranice. 
Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Dubrovniknet.hr se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. 
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan portala Dubrovniknet.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Dubrovniknet.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

PRIVATNOST KORISNIKA 
Dubrovniknet.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Dubrovniknet.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. 
Dubrovniknet.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Dubrovniknet.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. 
Dubrovniknet.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala Dubrovniknet.hr ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

PRAVILA PONAŠANJA 
Korisnicima  portala Dubrovniknet.hr strogo je zabranjeno: 
- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički. 
- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima 
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe 
- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme 
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

REGISTRACIJA KORISNIKA 
Registriranjem u klub portala Dubrovniknet.hr korisnik stiče određena prava koja nemaju drugi posjetitelji portala, a koja su navedena na stranicama kluba. Član kluba može postati svaki posjetitelj koji prođe postupak registracije. 
Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. 
Dubrovniknet.hr zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja. 
Dubrovniknet.hr ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA 
Dubrovniknet.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

U pomirljivom tonu održana slavljenička sjednica Općinskog vijeća Župe dubrovačke

Minutom šutnje za preminule u Domovinskom ratu započela je današnja sjednica Općinskog vijeća Općine Župe dubrovačka, koja je dio skromnog programa obilježavanja...

STOŽER: Ukida se zabrana rada nedjeljom, dozvoljeno okupljanje do 100 osoba u zatvorenom prostoru…

U posljednja 24 sata nema novooboljelih. Od dosad ukupno potvrđenih 2.244 osoba dosad se oporavilo 2.046 osoba. Preminula je stotinu i jedna...

Uz Dan državnosti, idemo u drive-in kino u Gružu

Na inicijativu Grada Dubrovnika te uz potporu Luke Gruž, Lučke uprave i Turističke zajednice Grada Dubrovnika, Kinematografi Dubrovnik pozivaju sve svoje sugrađane...

Od srijede – Libertas vraća liniju za prijevoz osoba s invaliditetom

Nastavno na sve bolju epidemiološku situaciju na području Republike Hrvatske, samim time i Grada Dubrovnika, Libertas Dubrovnik nastavlja s procesom reaktivacije linija....

Osumnjičen 54-godišnjak za eksploataciju tehničko-građevinskog kamena

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković i Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 54-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo „Protupravna...

Stanari Solinske ulice pisali gradonačelniku Frankoviću: ogorčeni smo na nered vlasti u Gradu

Stanari Solinske ulice koji su prošlog tjedna prosvjedovali zbog gradnje u susjedstvu, pisali su gradonačelniku Matu Frankoviću i zatražili pomoć.