23.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaLifestylePromidžbeni film "Come home - Konavle" osvojio još jednu prestižnu nagradu, brončani...

Promidžbeni film “Come home – Konavle” osvojio još jednu prestižnu nagradu, brončani Telly Award

Promidžbeni film TZ općine Konavle „Come home – Konavle“ u produkciji Balducci film-a osvojio je još jednu prestižnu nagradu, brončani Telly Award u kategoriji Promidžbeni film – Putovanja i turizam Official Listing

Telly Awards je nagrada koja se dodjeljuje za video i televizijsku produkciju vidljivu na svim zaslonima.Utemeljena u New York-u 1979., The Telly Awards godišnje primi preko 13 000 prijava iz svih 50 država i 5 kontinenata. Pobjednici se biraju na temelju izvrsnosti u sljedećim područjima: brendirani sadržaj, reklame i marketing, virtualna stvarnost, neemitirane, online i televizijske serije, zabavne emisije i segmenti te video materijali prilagođeni društvenim mrežama.

Sudionike ocjenjuje The Telly Awards Judging Council koji se sastoji od 200 vodećih stručnjaka iz reklamnih agencija, produkcijskih kuća i velikih televizijskih mreža.. Partneri The Telly Awards su Production Hub, Green the Bid, Video Consortium i Series Fest, FWD-Doc, AI Film Festival, Filmski festival Reel Abilities i Film Fatales.

Scenarij za film potpisuju producentica Spomenka Saraga i redatelj Herve Tirmarche, a glumci Jelena Otašević-Babić i Damir Bogdanović kroz romantičnu priču i niz atraktivnih kadrova pokazuju sve ljepote i posebnosti koje Konavle nude svojim posjetiteljima. Na taj način sve koji su već posjetili Konavle podsjećaju na vrijeme provedeno u destinaciji, a one koji to nisu pozivaju da ih posjete, istraže, dožive i kreiraju nove nezaboravne uspomene. Filmska ekipa upotpunjena je snimateljem i montažerom Jalil Armilio-m te asistentom snimatelja Nikšom Vierdom, dok su za zračne snimke zaslužni Marko Butraković i Robert Godrijan. Glazbu korištenu u filmu “Come home” potpisuje Frankie Orella.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA