32.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiZABRANA okupljanja maturanata u parku na Pločama, Grad predlaže zajedničku proslavu u...

ZABRANA okupljanja maturanata u parku na Pločama, Grad predlaže zajedničku proslavu u Gospinu polju

Građani Gradskog kotara Ploče iza Grada na zboru građana iznijeli su svoj zahtjev da se proslava zadnjeg dana škole izmjesti iz parka na Pločama. Razlog za izmještanje proslove naveli su prvenstveno sigurnosne razloge zbog toga što se radi o maloj površini uz samu prometnicu gdje se okupi veliki broj učenika, ne samo Gimnazije već i drugih srednjih škola s područja grada Dubrovnika. Navedeni park svojom površinom nije dovoljno velik za takvo okupljanje, a prilikom kojeg može doći do pada ili sličnih neželjenih posljedica uz devastaciju samog prostora.

Obzirom na zaključak Zbora građana, Grad Dubrovnik je predložio alternativnu lokaciju u Gospinom polju koja je svojom pozicijom dostupna svim srednjim školama – od Pomorske, Ekonomske, Obrtničke, Gimnazije, a površinom i sigurnosnim aspektima znatno povoljnija za organizaciju proslave. 

Grad Dubrovnik predlaže, ako iz nekih razloga lokacija u Gospinom polju ne odgovara te učenici žele biti u neposrednoj blizini škole, isto je moguće organizirati, ukoliko to školama odgovara, na vanjskim igralištima bilo Pomorske škole ili Gimnazije koje su pod upravljanjem škola.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA