30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaCrna kronikaKonavoke čistile vilu pa završile "na tripu"

Konavoke čistile vilu pa završile “na tripu”

Zbog konzumacije bombona u kojima je bila droga dvije ženske osobe iz Konavala su zatražile medicinsku pomoć i na sreću, cijeli taj “slučaj” o kojemu bruje Konavle je završio sa sretnim ishodom.

Naime, bomboni su se nalazili u jednoj atraktivnoj vili koja se nalazi na osami, s fantastičnim pogledom na more. Jedna od njih je tamo radila kao spremačica, a nakon što je pojela bombone, jako joj je pozlilo te je odvezena u dubrovačku bolnicu. Njeno je zdravstveno stanje bilo uznemiravajuće. Druga ženska osoba koja je rodbinski vezana uz nju je, spletom okolnosti, također pojela bombone, nakon čega je i njoj pozlilo, te je i ona zatražila medicinsku pomoć.

Budući se posumnjalo u to kako je razlog njihovih veoma ozbiljnih zdravstvenih poteškoća “leži” u bombonima koje su konzumirale, bomboni su predani policiji na vještačenje.

Policija nam je, bez iznošenja ikakvih detalja, potvrdila događaj, ističući kako je istraga još u tijeku, kao i vještačenje.

Događaj se zbio u Konavlima.

Čini li vam se sve ovo dobrim početkom za neki filmski scenarij koji bi se mogao razrađivati u mnogim smjerovima?

Pa čak i u humorističnim, jer je, na sreću, sve dobro završilo, a moglo je biti i više nego ozbiljno.

I ne, nije ovo fikcija, ovo se stvarno dogodilo, u Konavlima, u jednoj kući za odmor koja je bila iznajmljena stranim državljanima, nalazi se na osamljenom mjestu u jednom pitoresknom selu i iz nje puca predivan pogled na pučinu.

Dvije ženske osobe su lokalne sumještanke, rodbinski povezane.

Cijeli događaja nam je potvrđen i u PU dubrovačko-neretvanskoj u kojoj traje istraga i čekaju se nalazi vještačenja koji bi trebali pokazati o kakvoj je vrsti droge bila riječ.

A kada se završi, tada će biti poznato i malo više detalja o čitavom događaju.

Jer u Konavlima, kako to obično biva, postoji i još jedna verzija priče, no ne razlikuje se u osnovnim činjenicama.

Ostaje isto da je riječ o dvjema ženskim osobama koje su pojele bombone koji su se nalazili u iznajmljenoj vili, ni ne sluteći da s njima započinje njihov neželjeni trip.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA