28.8 C
Dubrovnik
Utorak, 23 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDirektor Komunalnog Mljet: Vatrogasci nisu pokazali solidarnost s ljudima koji im svakodnevno...

Direktor Komunalnog Mljet: Vatrogasci nisu pokazali solidarnost s ljudima koji im svakodnevno pomažu

Dragan Meda, direktor Komunalnog Mljet, odlučio je putem priopćenja za medije reagirati na medijske natpise vezane za najavljeno smanjivanje plaća na otoku, s posebnim osvrtom na JVP Mljet. “U potpunosti podržavam da svaka služba treba osigurati što bolje uvjete za svoje zaposlenike, ali ne kroz podcjenjivanje i omalovažavanje doprinosa svih drugih službi na otoku” navodi se u priopćenju koje u nastavku prenosimo u cijelosti.

Pomoć vatrogascima pri čišćenju snijega

“Nastavno na objavljene raznorazne tekstove JVP Mljet zadnjih nekoliko dana po raznim portalima, na temu smanjenja plaća svim službama na otoku Mljetu, kao odgovorna osoba Komunalnog Mljet, s iskrenim razočaranjem, želio bih se očitovati na gore navedeno.

U potpunosti podržavam da svaka služba treba osigurati što bolje uvjete za svoje zaposlenike, ali ne kroz podcjenjivanje i omalovažavanje doprinosa svih drugih službi na otoku.

Bez obzira na razloge, žalosno je da u ovim teškim trenucima vatrogasci JVP Mljet nisu pokazali solidarnost s svim ostalim službama na otoku Mljetu, čija su primanja dosta manja, koje kao i oni odgovorno i časno rade svoj posao i od kojih je većina isto tako direktno izložena mogućoj zarazi.

Nisu pokazali solidarnost prema istim tim ljudima koji su i članovi DVD-ova, koji zajedno s njima voze cisterne i gase požare, s ljudima koji zajedno s njima čiste snijeg s ceste,  te sa istim tim ljudima koji su članovi CZ Mljet, koji troše svoje slobodno vrijeme da bi svi što lakše prebrodili ova teška vremena.

Vjerujem da se uvijek može naći nekakvo rješenje u skladu sa trenutačnom situacijom, ali način na koji žele doći do cilja je u potpunosti pogrešan, što dugoročno može dovesti do narušavanja budućih odnosa sa svim drugim službama.

Ovim putem ih još jednom pozivamo na solidarnost sa svim službama na otoku Mljetu, s ciljem da pokušamo zajedno prebroditi trenutačno tešku situaciju”, zaključuje Medan.


Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA