PRVI SLUČAJEVI U METKOVIĆU Gradonačelnik objavio kako je troje ljudi zaraženo

Foto: Facebook Dalibor Milan

Danas su pristigli rezultati testova za tri osobe iz Metkovića, gradonačelnik Dalibor Milan obavijestio je kako je potvrđen virus kod dvije djelatnice Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković, a tijekom dana preventivno je testirano još 59 osoba.

“Dužnost mi je obavijestiti vas o prvim, testiranjem dokazanim, slučajevima oboljelih od bolesti COVID-19 na području grada Metkovića. Na temelju jučer uzetih uzoraka, a sukladno danas pristiglim rezultatima, potvrđen je virus kod troje naših sugrađana.

Dvije od tri oboljele osobe, djelatnice su Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković koje nisu imale simptome i pripremale su za smjene u izolaciji.

Tijekom današnjeg dana, iz preventivnih razloga, testirano je 59 osoba, štićenika i djelatnika Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković, a rezultate testiranja očekujemo tijekom sutrašnjeg dana.

Ne želim stvarati paniku, ali vas još jednom molim da se pridržavate uputa Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Grada Metkovića.

Smanjimo socijalne kontakte, grupiranja, druženja, jer samo odgovornim ponašanjem možemo suzbiti ovu pandemiju”, napisao je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.