30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestylePlivački maraton krajem srpnja u Zatonu Malom

Plivački maraton krajem srpnja u Zatonu Malom

Krajem srpnja, u nedjelju, 23. srpnja, sve daljinske plivače, rekreativce, triatlonce, očekuje prava plivačka poslastica. Udruga daljinskog plivanja i sportske rekreacija na moru “Danče” Dubrovnik, organizira plivački maraton u Zatonu Malom.

Plivat će se oko trokut staze u smjeru obrnuto od kazaljke na satu, start i finish plaža Bunica – 1. bova kamp u dnu vale – 2. bova kod crkve sv. Antuna Padovanskog – 3. okretna bova ili finish na istome mjestu gdje i start – plaža Bunica. Plutače se obilaze lijevim ramenom.

“Svi sudionici utrka sudjeluju na osobnu odgovornost koja nije prenosiva na organizatore i priređivače natjecanja niti u slučaju više sile,  i samom prijavom na ovo natjecanje oslobađaju organizatora (UDPSRM Danče) bilo kakve odgovornosti za svoje osobno zdravlje, kao i imovinu na lokaciji održavanja plivačkog maratona, ili na putu do mjesta održavanja istoga”, istaknuli su organizatori.

Istovremeno će startati dvije utrke, ona rekreacijska na 1500 m (1 krug oko postavljene staze) te utrka od 3000 m (dva kruga)  koja se boduje za Dalmatinski kup u daljinskom plivanju – Zaton Mali 2023.

Start je u 9 h ujutro.

“Kotizacija za sudjelovanje košta 15 EUR po osobi za bilo koju od dvije utrke. Prijava se smatra potpunom nakon uplaćene kotizacije za natjecanje. Svaki sudionik utrke s uplaćenom kotizacijom dobiva majicu maratona, te okrepu po završetku utrke (voda, sok, voće)”, kazali su organizatori.

Informacije o uplati kotizacije:

IBAN: HR6824070001100239468

Platitelj: ime i prezime plivača

Primatelj: Udruga daljinskog plivanja i sportske rekreacije na moru Danče

opis plaćanja: Kotizacija Zaton Mali  – Ime i Prezime plivačice ili plivača

“Prijave su otvorene do 20. srpnja 2023. Moguće je prijaviti se isključivo online putem linka”, naglasili su organizatori.

Link donosimo ovdje.

Više o samim utrkama, načinu i pravu na sudjelovanje u njima, kao i sve ostale relevantne informacije možete pronaći ovdje.

FOTO: Ilustracija

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA