27.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiOglasili se iz Libertasa: Uredno povezujmo Lapad s Pločama, 2A i 5...

Oglasili se iz Libertasa: Uredno povezujmo Lapad s Pločama, 2A i 5 prilagodit će se postojećim linijama

S obzirom na pokrenutu peticiju za povratkom, odnosno učestalijim prometovanjem određenih linija javnog gradskog prijevoza, obavještavamo javnost kako Libertas Dubrovnik uredno povezuje područje Lapada s Pločama i to linijama koje prometuju na relaciji Glavica Babinog kuka-Ploče. S polascima s Glavice Babinog kuka u 7:10 i 13:10 te s Pošte Lapad u 7:20 i 13:20 navedena linija pogodna je i za prijevoz učenika.

Nadalje, linija koja prometuje Goricom svetog Vlaha više nije linija 2 nego linija 9, a ista Goricu povezuje u jutarnjim i popodnevnim satima s polascima s Pila u 6:40, 8:00, 9:30, 15:15, 16:55 i 18:35 sati i prema režimu vožnje Pile – Bolnica – Gorica – Bolnica.

Posebna linija, podsjetimo, prometuje i na relaciji Mokošica – Bolnica s polascima u 6:15 i 7:10 sati, a uvedena je kako bi se građanima s područja Mokošice olakšao odlazak u Opću bolnicu javnim gradskim prijevozom.

Gradske linije 2A i 5 kroz idući tjedan prilagodit će se s postojećim linijama, a raspored vožnje uskladit će se sa zahtjevima gradskih kotara.

Nadalje, uz sve gore spomenute linije, učenicima prilagođen prijevoz uspostavljen je i na relaciji Mokošica – Lapad, Mokošica – Ploče.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA