24.8 C
Dubrovnik
Subota, 13 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleLJUDSKA STRANA KORONA EPIDEMIJE: učenici ostavili učiteljici ispred vrata dar, "rasplakali" su...

LJUDSKA STRANA KORONA EPIDEMIJE: učenici ostavili učiteljici ispred vrata dar, “rasplakali” su je

Teška i nepredvidljiva vremena, pravilo je, pokažu i najljepše, na žalost i najružnije strane ljudske prirode. Ovo je priča o ljudskosti, poštovanju, emociji koja se daje i uzvraća. Ovo je priča o učiteljici i njenim osnovcima, četvrtašima i njihovim roditeljima koji su joj jedno jutro ostavili dar ispred kućnih vrata. Bilo je to iznenađenje, koje joj je moglo izmamiti i suzu u oku. Ali, više od svega bio je to dokaz kako sjajno radi svoj posao. I kako njeni učenici i njihovi roditelji to poštuju.

Učiteljica razredne nastave u jednoj osnovnoj školi je ispred svojih kućnih vrata pronašla zapakirani dar. Začuđena uzela ga je i otpakirala, a u njemu je bilo potpuno novo računalo. Nigdje nije bilo nikakvog natpisa ni poruke od darovatelja, no kad je kompjuter upalila, na zaslonu se pojavila fotografija njezinog četvrtog razreda, snimljena nedavno tijekom škole u prirodi.

Učiteljica je htjela ostati anonimna i tu njenu želju poštujemo, a s nama je podijelila ovu lijepu priču kako bi zahvalila svojim učenicima i njihovim roditeljima.  

Računalo će joj svakako olakšati svakodnevni online rad i pripremu nastave, a pogotovo zato što je i sama majka troje školaraca, koji također svakodnevno trebaju kompjuter. Dosad je, naime zajedno sa svojom djecom, radila na samo jednom računalu.

Sa željom da svojoj omiljenoj učiteljici olakšaju rad, učenici i roditelji su se organizirali i iznenadili je poklonom. Ova gesta će ostati u trajnoj uspomeni svima. Ovo je dobra strana života – kada najteže vrijeme izvlači ono najbolje u ljudima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA