19.8 C
Dubrovnik
Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaLifestyleKatarina Braičević sa sestrama i djecom uživa u prvoj nagradi dubrovniknet-a: ovo...

Katarina Braičević sa sestrama i djecom uživa u prvoj nagradi dubrovniknet-a: ovo je raj na zemlji!

Katarina Braičević iz Cavtata uživa u kućici na stablu koju je u sklopu svog sela u šumi na rijeci Korani izgradila naša sugrađanka Ivona Ercegović i nazvala ga  Tree elements. Ivona je, naime, bila velikodušna prema našem prijedlogu da nekome od naših čitatelja koji se jave i pošalju fotografije i priču što im znači Božić i kako ga obilježavaju u svom domu, pokloni vikend u jednoj od svojih kućica na stablu. Bila je to prva nagrada i, sudeći prema dojmu i doživljaju boravka u tom raju na zemlji, svakako vrijedna prvog mjesta. Ako je itko u to i sumnjao.

Katarina je u kućicu otputovala sa svoje dvije sestre, a s njima je i dvoje djece, od sedam i deset godina. Smješteni su u kućici Earth.

-Prilikom dolaska dočekala nas je ljubazna i vesela Ivona, koja nas je provela kroz kućicu i dala nekoliko ideja kako najbolje provesti vrijeme u Tree elenents-u i okolici. Danas smo se spustili na obalu rijeke Korane. Divna šetnjica kroz šumu! Čisti zrak, mir, tišina, navečer se čuje samo žamor koji stvaraju slapovi rijeke. Obzirom da smo znale u kakav raj dolazimo, odlučile smo nadoplatiti jos dva dana kako bi mogle uživati na kućici, ali i u ovom kraju.

-Divno nam je, obišle smo vec dosta toga, dolinu jelena, adrenalinski park, sve je blizu Plitvica, napušteni aerodrom Željava i prekrasni grad Slunj. Planiramo još na baggie, u utorak u Karlovac u slatkovodni akvarij Aquatika, a na povratku doma idemo do Muzeja Nikole Tesle u Smiljanu – oduševljena je Katarina smještajem i boravkom u ovom dijelu Lijepe naše.

I za kraj, Katarina kaže:

-Mislim da je smještaj idealan za obitelji s djecom, starije koji žele mir, ali i za mladu ekipu prijatelja koji žele uživati u ljepotama prirode i sadržaju koji ovaj kraj daje – preporuka je uvijek najbolje čuti od onih koji su negdje bili i doživjeli!

Ivoni hvala na susretljivosti.

ODLUČILI SMO: Najljepše Betleme su napravile Katarina Braičević, Nikolina Deranja i Suzana Tošić

BOŽIĆNA PRIČA IZ VAŠEG DOMA Sestra poslala fotografije blagdanskog ugođaja u cavtatskom domu Katarine Braičević: njoj bez jaslica nema Božića

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA