30.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaDarivalica DubrovniknetaODLUČILI SMO: Najljepše Betleme su napravile Katarina Braičević, Nikolina Deranja i Suzana...

ODLUČILI SMO: Najljepše Betleme su napravile Katarina Braičević, Nikolina Deranja i Suzana Tošić

Katarina Braičević, Nikolina Deranja i Suzana Tošić su prema našoj i ocjeni naših čitatelja napravili najljepše Betleme ispod okićenih borova u svojim domovima, te su one dobile poklone koje smo pripremili u suradnji s našim partnerima i prijateljima, Ivonom Ercegović, dr. Sandi Tešanović i Restoranom Orsan, odnosno Lukom Musladinom.

Svima ostalima koji su se odazvali našem pozivu da nam pošalju fotografije iz svojih blagdanski ukrašenih domova uz tekst što im Božić znači, zahvaljujemo od srca, jer su s nama podijelili svoju božićnu čaroliju.

Našim trima čitateljicama smo spravili sljedeće darove:

KATARINI BRAIČEVIĆ poklanjamo vikend u kućici na stablu za četiri osobe, od petka do nedjelje, u Tree elements selu naše sugrađanke Ivone Ercegović u šumi u Donjem Nikšiću, u neposrednoj blizini Rastoka.

U dubokoj prirodi, uz blizinu rijeke i sretno ozračje jednog ispunjenog vlastitog sna, ali za dobrobit drugih, može se ostvariti osjećaj savršenog spokoja, odmor i odmak od svakodnevice. Zahvaljujući Ivoni to može doživjeti četvoro osoba koje će se buditi među krošnjama, pa će se možda prisjetiti da svaki čovjek ima krila da poleti i ohrabriti da ostvare svoj san.

Fotografije Katarininog Betlema je poslala njena sestra Petra, čime nas je “priča” dotaknula momentalno, ali i ljubav i posvećenost izradi betlehemskog sela i štalice u koji je položena figura malog Isusa, koji je nastao pod vještom rukom same Katarine, odigrali su presudnu ulogu u odlučivanju.

Čestitamo!

BOŽIĆNA PRIČA IZ VAŠEG DOMA Čekamo fotografije, a najmaštovitijima smo spravili poklone

BOŽIĆNA PRIČA IZ VAŠEG DOMA Sestra poslala fotografije blagdanskog ugođaja u cavtatskom domu Katarine Braičević: njoj bez jaslica nema Božića

Betlem Katarine Braičević u Cavtatu

Konavoku Nikolinu Deranju koja čuva lijepe običaje i tradiciju svog rodnog kraja i u Gradu gdje živi već desetljećima, njene su kćeri ove godine darivale s velikim figurama za Betlem time i još više razigravši onu djetinju crtu u svima nama koja izbija na vidjelo u blagdansko vrijeme.

Fotografije njenog višednevnog rada u pripremi Betlema popratila je baš lijepa obiteljska priča, stoga smo odličili njoj pokloniti jedan dragocjeni preventivni pregled u Poliklinici “Hygea” dr. Sandi Tešanović.

Ne kaže se uzaludno da je najvažnije u ljudskom životu – zdravlje. Ono je preduvjet za sve. Zahvaljujući dr. Sandi Tešanović i njenoj poliklinici Hygea jednog čitatelja ili čitateljicu će svakako obradovati internistički pregled s ultrazvukom štitnjače, jer dobro svi znamo – bolje spriječiti nego liječiti!

BOŽIĆNA PRIČA IZ VAŠEG DOMA Nikolina Deranja: moje četiri kćeri su mi ove godine poklonile velike figure za Betlehem pa sam se malo “poigrala”

Betlem u kući Nikoline Deranje u Gradu

Impresivan Betlem Suzane Tošić nije nas ostavio ravnodušnim, i ponovno – zbog fotografije i priče koja svjedoči o važnosti obiteljskog zajedništva oko malenih jaslica, stoga Suzani Tošić namjenismo treću nagradu: večera ili objed za dvoje u Restoranu Orsan!

Na večeri ili objedu za dvoje koju osigurava svojim odličnim, ukusnim i raznovrsnim jelovnikom Restoran Orsan u lijepom ambijentu uz samo more, možete popričati s dobrim prijateljem, možete se prisjetiti romantike koja vremenom i nečujno izađe iz života ili možete samo uživati u dobrom zalogaju i društvu. Kako vam drago!

Impresivan Betlem u domu Suzane Tošić

Betlem u domu Suzane Tošić

Redakcija dubrovniknet.hr-a od srca čestita svim dobitnicama i iskreno zahvaljuje svima koji su poslali svoje fotografije i priče.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA