12.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
NaslovnicaDarivalica DubrovniknetaBOŽIĆNA PRIČA IZ VAŠEG DOMA Čekamo fotografije, a najmaštovitijima smo spravili poklone

BOŽIĆNA PRIČA IZ VAŠEG DOMA Čekamo fotografije, a najmaštovitijima smo spravili poklone

Dragi čitatelji, u najljepšem smo mjesecu godine, mjesecu u kojemu, kao nekom čarolijom, pokazujemo dobrotu koju imamo kao ljudi, pokazujemo ushit kakav imaju djeca, pokazujemo osjećaje koji, kao da su, sačuvani za Božić. Pa poželimo da je svaki mjesec u godini, mjesec Božića.

Ove godine ponovno vas pozivamo da nam pokažete kako ste uredili svoj dom, svoju okućnicu, pozivamo vas da prijavite sebe, maštovita susjeda, prijatelja, pošaljite fotografije i napišete nam što vama znači Božić.

Napišite nam što su vaše najveće želje i kome upućujete svoje misli u ovom mjesecu u kojemu se najviše misli na druge.

Spravili smo poklone za najmaštovitije i od srca zahvaljujemo prijateljima našeg portala koji su ih omogućili, a to su Ivona Ercegović, mlada djevojka, poduzetnica koja je ostvarila svoj životni san u šumi blizu rijeke Korane; dr. spec. interne medicine Sandi Tešanović vlasnica Poliklinike Hygea i to je Restoran Orsan.

Dakle, one čije uređenje naš tročlani ocjenjivački sud ocijeni najboljim, najmaštovitijim, najdosjetljivijim, pripremljene su sljedeći pokloni:

  1. Vikend u kućici na stablu za četiri osobe, od petka do nedjelje, u Tree elements selu naše sugrađanke Ivone Ercegović u šumi u Donjem Nikšiću, u neposrednoj blizini Rastoka. U dubokoj prirodi, uz blizinu rijeke i sretno ozračje jednog ispunjenog vlastitog sna, ali za dobrobit drugih, može se ostvariti osjećaj savršenog spokoja, odmor i odmak od svakodnevice. Zahvaljujući Ivoni to može doživjeti četvoro osoba koje će se buditi među krošnjama, pa će se možda prisjetiti da svaki čovjek ima krila da poleti i ohrabriti da ostvare svoj san.
  2. Ne kaže se uzaludno da je najvažnije u ljudskom životu – zdravlje. Ono je preduvjet za sve. Zahvaljujući dr. Sandi Tešanović i njenoj poliklinici Hygea jednog čitatelja ili čitateljicu će svakako obradovati internistički pregled s ultrazvukom štitnjače, jer dobro svi znamo – bolje spriječiti nego liječiti!
  3. Na večeri za dvoje koju osigurava svojim odličnim, ukusnim i raznovrsnim jelovnikom Restoran Orsan u lijepom ambijentu uz samo more, možete popričati s dobrim prijateljem, možete se prisjetiti romantike koja vremenom i nečujno izađe iz života ili možete samo uživati u dobrom zalogaju i društvu. Kako vam drago!

Nadamo se da smo vas barem malo motivirali na sudjelovanje! A možda bude i utješnih nagrada, možda se dogode čarolije!

Poželimo da sve ovo što sjaji oko nas preseli u nas, pa da svijetlimo mi, za sebe i za druge. S takvom željom dočekujemo ovaj Božić. I sa željom za mirom tamo gdje se ratuje. Sa željom za mirom.

Fotografije s tekstom i kontaktima šaljite na :

urednik@dubrovniknet.hr ili marketing@dubrovniknet.hr !

Čekamo. S nestrpljenjem!

Sretno!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA