28.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 21 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiAndrija Margeta i Marijo Petković novi pročelnici prometne policije

Andrija Margeta i Marijo Petković novi pročelnici prometne policije

Nakon provedenog postupka internog oglasa načelnikom Postaje prometne policije Dubrovnik imenovan je Andrija Margeta (1977), policijski službenik s dugogodišnjim policijskim iskustvom, završenom policijskom školom i diplomskim studijem ekonomije.

U sustavu Ministarstva unutarnjih poslova je od 1997., a službu je započeo kao policajac, potom i vođa sektora u Policijskoj postaji Ston. Nakon toga je kao kriminalističko-prometni tehničar i šef smjene radio u Postaji prometne policije Dubrovnik. Ima iskustvo i kao pomoćnik načelnika PGP Gruda, a posljednjih nekoliko godina radio je u Službi policije kao policijski službenik za prometnu preventivu.

Nakon provedenog postupka internog oglasa načelnikom Policijske postaje Ploče imenovan je Marijo Petković (1967.), dugogodišnji policijski službenik koji je najveći dio radnog vijeka proveo u Policijskoj postaji Metković. Posljednjih 10 godina radio je u Službi kriminalističke policije u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj.

Marijo Petković ima završen preddiplomski stručni studij kriminalistike, a u Ministarstvu unutarnjih poslova je od 1991. Policijsku službu započeo je kao policijski službenik pozorničke djelatnosti, a od 1993. kontinuirano je u kriminalističkoj policiji. Odlikovan je Spomenicom Domovinskog rata i ima završene brojne tečajeve za suzbijanje organiziranog kriminaliteta, suzbijanja zlouporaba droga i krvnih delikata.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA