31.8 C
Dubrovnik
Petak, 19 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiŽupski iznajmljivači ponudili preko dvije tisuće noćenja za djelatnike KB Dubrava

Župski iznajmljivači ponudili preko dvije tisuće noćenja za djelatnike KB Dubrava

Sukladno inicijativi Kulturno-zabavne, ekološke i sportske udruge Kurenat i pokretanju humanitarne akcije Župski tjedan sunca 2021, direktorica turističkog ureda Anamarija Kusalo zahvalila je svima koji su se odazvali ovoj hvalevrijednoj akciji. Osigurano je preko 2000 noćenja.

Prema zajedničkom sastanku i dogovoru predstavnika Kulturno-zabavne, ekološke i sportske udruge Kurenat, TZO Župa dubrovačka i Općine Župa dubrovačka, ravnatelju K.B.Dubrava Zagreb Ivici Lukšiću biti će poslan registar iznajmljivača koji su nesebično ponudili svoje smještajne jedinice osoblju bolnice koji su vrijedno radili tijekom pandemije uzrokovane virusom Covid 19.

-Koncept humanitarne akcije je lijepo osmišljen sa plemenitim ciljem, ali bez vas iznajmljivača akcija ne bi uspjela. Za sve one koji se nisu do sad odazvali, a voljni su se priključiti akciji, mogu to i nadalje napraviti te ćemo prikupljene podatke u drugom krugu poslati K.B. Dubrava – poručuju iz Općine.

Sukladno pristiglim prijavama iznajmljivača, do danas je osigurano preko 2000 noćenja te će te podatke dostaviti bolnici K.B. Dubrava. Predviđeno je da će model rasporeda biti organiziran unutar bolnice nakon čega bi zainteresirani djelatnici bolnice izravno kontaktirali župske iznajmljivače.

-Još jednom veliko hvala svim župskim iznajmljivačima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji te time pokazali veliko srce i omogućili pokazati sve ljepote našega kraja kao izvrsni domaćini – zaključila je direktorica turističkog ureda Anamarija Kusalo.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA