13.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 5 prosinca, 2021
NaslovnicaVijestiŽalba opet zaustavila natječaj za izgradnju CGO Lučino razdolje

Žalba opet zaustavila natječaj za izgradnju CGO Lučino razdolje

I drugi natječaj za izvođenje radova na Centru za gospodarenje otpadom Lučino razdolje je zaustavljen. Iako je u petak, 15. listopada trebalo biti održano službeno otvaranje ponuda, postupak je zaustavila žalba i to vezana za sadržaj izmjene dokumentacije.

Podsjetimo, Agencija za gospodarenje otpadom u srpnju 2021. ponovno je raspisala natječaj za izvođenje radova na CGO Lučino razdolje, a nakon što su na prvi natječaj stigle ponude koje su višestruko više od procijenjene vrijednosti. Potom je tvrtka Geotehnika podigla žalbu. Žalba je odbačena 8. rujna kao neosnovana.

Žalba koja je zaustavila projekt Lučino razdolje: sniženi kriteriji natječaja pogoduju nedovoljno stručnim i kapacitiranim tvrtkama!

Potom je kako je vidljivo na stranicama Agencije za gospodarenje otpadom došlo do izmjene projektne dokumentacije u dva navrata 13. i 27. rujna došlo do izmjena ili dodatnih informacija, a Agencija je jučer objavila kako je ponovno izjavljena žalba u odnosu na sadržaj izmjene dokumentacije o nabavi, zbog čega se postupak zaustavlja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić