19.8 C
Dubrovnik
Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiVodstvo DPDS-a kod gradonačelnika: "pušu odlični vjetrovi za Grad i Društvo"

Vodstvo DPDS-a kod gradonačelnika: “pušu odlični vjetrovi za Grad i Društvo”

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković sastao se s vodstvom Društva prijatelja dubrovačke starine. Na sastanku su sudjelovali predsjednik društva Vedran Kosović, dopredsjednik Toni Kursar, tajnik Maro Kapović i voditelj računovodstva Mario Mandušić.

Razgovaralo se o dosadašnjem tijeku sezone te su u ovoj prigodi izrazili zadovoljstvo ostvarenim rezultatima. Jedna od tema bio je i Dubrovnik Pass, za Grad Dubrovnik izuzetno važan alat upravljanja održivim turizmom u budućnosti, s obzirom da gradske zidine, pod upravljanjem DPDS-a, čine bitan dio ponude ove aplikacije koja turistima omogućuje brojne pogodnosti.

”Po završetku sezone, kada dobijemo podatke o tome koliko je svaki od dionika Dubrovnik Passa participirao u postotku prodanih propusnica, odnosno koliko su korisnici u postotku posjećivali određene ustanove, održat ćemo još jedan sastanak Grada i svih dionika Dubrovnik Passa te razgovarati o budućoj suradnji i na na koji način možemo unaprijediti uslugu”, najavio je gradonačelnik Mato Franković.

Ujedno je izrazio uvjerenje kako je ispred Grada i DPDS-a razdoblje uspješne suradnje, zahvaljujući i vodstvu Društva prijatelja dubrovačke starine koje je napravilo iskorak otvaranjem prema javnosti.

”To je dobro i vjerujemo da upravo uz ovu novu, mladu ekipu pušu odlični vjetrovi za Grad i za Društvo te da ćemo zajedno nastaviti raditi na obnovi spomeničke baštine Grada, podupirući istovremeno i brojne gradske projekate”, zaključio je gradonačelnik Franković.

1 KOMENTAR

  1. Kako izgleda kad retardirajući rasparavljaju o Vlahušićevom remek djelu, samo jednom od brojnih,ali nemjerljivih na korist svom Gradu… I oni su svi osobno gordi na sebe što koriste tuđu pamet, sposobnosti…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA