Dubrovnik je danas dobio novu slatku adresu – u samom središtu Gruža (Obala Stjepana Radića 26, u sklopu restorana Amfora) otvorena je Chokolatin – coffee & cake, prva boutique slastičarnica u ovom dijelu grada, koja već na prvi pogled osvaja spojem vrhunskih slastica, suvremenog dizajna i rustikalnog šarma.

Chokolatin nije samo mjesto za desert – to je novi kutak Gruža u kojem se vrhunsko slastičarstvo susreće s toplinom domaće atmosfere. U ponudi se nalaze slastice s potpisom, vizualno impresivne i pažljivo osmišljene, koje spajaju najbolje od tradicionalnih okusa i moderne slastičarske umjetnosti.

Gosti mogu uživati u focaccia sendvičima s pršutom i sirom škripavcem, domaćim granolama, bogatoj kavi, ali i u ručno rađenim kolačima – od čokoladnih klasika do laganih citrusnih deserata, kolača s rogačem, bademima, medom i drugim lokalnim sastojcima.

“Chokolatin je naš način da Gružu damo ono što je dosad nedostajalo – mjesto gdje će i lokalci i gosti moći uživati u vrhunskoj slastici, ali bez pretencioznosti. Sve je rađeno s puno pažnje, lokalnih sastojaka i autentične ljubavi prema hrani”, poručuju iz tima Chokolatina.
Interijer je osmišljen kao spoj modernog i tradicionalnog – s detaljima koji podsjećaju na stare dubrovačke ljetnikovce, ali i suvremenim linijama i prirodnim materijalima koji stvaraju ugodnu, elegantnu atmosferu.

Unutar prostora nalazi se i mini shop s autentičnim dubrovačkim proizvodima, kao i izborom gastronomske literature dubrovačkih autorica.
Svečano otvorenje je danas, 12. srpnja, i svi su pozvani!
Navratite do Gruža, kušajte naše slastice, popijte kavu i budite dio otvaranja nove slatke priče u Dubrovniku – poručuju iz slatkog kutka Gruža!