25.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSenat za turizam Tajlanda u posjeti Gradu Dubrovniku

Senat za turizam Tajlanda u posjeti Gradu Dubrovniku

U Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika danas je održan bilateralni sastanak s izaslanstvom odbora Senata za turizam Tajlanda.

Zamjenica gradonačelnika Dubrovnika Jelka Tepšić predstavila je Respect the City projekt, odnosno sve mjere koje Grad poduzima s ciljem postizanja održivosti turizma, kao i izvrsne brojke koje turistički Dubrovnik bilježi posljednje dvije godine. Između ostalog je bilo riječi o Planu upravljanja i drugim mjerama s fokusom na povijesnu jezgru, kao i alatima poput Dubrovnik passa. Predstavljene su i aktivnosti Turističke zajednice grada Dubrovnika, uključujući i događanja, od gastro do kulturnih i sportskih, koja tijekom cijele godine predstavljaju dodatnu ponudu za turiste.

Delegaciju je uvodno u ime Ministarstva kulture i medija pozdravio pročelnik Konzervatorskog odjela u Dubrovniku Bruno Diklić, a projekte i programe svojih ustanova su predstavili i Mihaela Skurić, ravnateljica Zavoda za obnovu Dubrovnika i Vedran Kosović, predsjednik Društva prijatelja dubrovačke starine.

Tajlandska delegacija, predvođena predsjednikom Senata za turizam Tanasakom Patimapragornom, više dana boravi na studijskom putovanju u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA