26.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiPROMJENA RADNOG MJESTA: Sandra Buratović Maštrapa se zahvalila novinarima

PROMJENA RADNOG MJESTA: Sandra Buratović Maštrapa se zahvalila novinarima

Sandra Buratović Maštrapa je danas medijima poslala dopis u kojemu se zahvalila na suradnji, te obavijestila javnost da prelazi na novo radno mjesto, ali ne napušta dubrovačko Sveučilište. Sandra je, naime, izabrana u suradničko zvanje i na radno mjesto asistentice na Odjelu za komunikologiju, te odlazi s pozicije voditeljice Ureda za odnose s javnostima i glasnogovornice Sveučilišta.

Do dolaska zamjene će, uz novi, nastavljati obavljati i svoj dosadašnji posao.

-Svima pojedinačno, iz svake redakcije, doista iskreno zahvaljujem na suradnji proteklih 13 godina. Pamtim samo lijepe trenutke rada i komunikacije s novinarima, a posebno moram istaknuti da sam u našem zajedničkom radu puno toga naučila i stekla neizmjerno vrijedno iskustvo. Svoj sam se posao trudila raditi profesionalno i odgovorno, a ako je pritom bilo grešaka – nikad nisu bile namjerne. S druge strane, ne smatram ovo nikakvim opraštanjem, jer sam sigurna da ćemo nastaviti surađivati na druge načine – napisala je Sandra.

Ne sumnjamo da će i dalje Sandra Buratović Maštrapa ostati profesionalna i susretljiva, u ime redakcije joj želimo i čestitati i poželjeti uspjeh na novom radnom mjestu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA