Zbog promjena u organizacijskom rasporedu, radionica i ručak „Divlja gozba s Dinom Galvagnom“, koja se trebala održati na otoku Lopudu, premješta se na novu lokaciju u novom terminu.
Prema ažuriranom rasporedu Good Food Festivala, radionica će se održati 9. listopada u Seoskom domaćinstvu Musladin u Ljupču.
Katija Živković i Jadranka Ničetić vodit će radionicu branja samoniklog jestivog bilja, dok će Dino Glavagno pripremiti zanimljiva jela, jedinstvenih i autentičnih okusa, od namirnica prikupljenih u prirodi. Glazbeni program upotpunit će Pero Škobelj.
Polazak autobusom za Ljubač predviđen je u 9:30 sa stanice Grawe, a povratak u 17:30.
Cijena radionice iznosi 80 €, a uključuje prijevoz, marendu u prirodi, piće dobrodošlice, ručak i vino.
Rezervacije: info@pazija.hr
Detaljan program pogledajte na: https://bit.ly/3B63lsB