6.8 C
Dubrovnik
Subota, 29 siječnja, 2022
NaslovnicaInfocentarONLINE ZA PRAVU STVAR: "Silente" nastupa u Kazalištu Marina Držića!

ONLINE ZA PRAVU STVAR: “Silente” nastupa u Kazalištu Marina Držića!

Još nas dva dana dijele do donacijskog koncerta popularnog dubrovačkog benda Silente koji su zajedno s dubrovačkim rotarijancima pokrenuli akciju pod nazivom „Online za pravu stvar”. Radi se o uživo koncertu tog našeg popularnog benda koji će se zbog epidemiološke situacije gledati isključivo online u utorak, 29.12.2020. u 20:00h.  Gledanje se ostvaruje kupnjom ulaznice od 100 kuna putem sustava ulaznice.hr.

Najveći hitovi ovog popularnog dubrovačkog benda tako ulaze u dnevne boravke publike garantirajući dobru zabavu u užem krugu obitelji uz pomaganje potrebitima u vrijeme blagdanskog darivanja. Prihod od koncerta namijenjen je za opremanje prve dubrovačke Snoezelen sobe za djecu s poteškoćama u razvoju. Akciju su podržale brojne tvrtke, sportaši, humanitarci, glumci i napravili pravu stvar kupnjom ulaznice za koncert ili uplatom donacije na Rotary Club Dubrovnik, IBAN HR6224070001169001130, Za Snoezelen sobu.

Kupite i vi ulaznicu za koncert, ili uplatite donaciju i na taj način pomozite dubrovačkoj djeci s poteškoćama u razvoju da dobiju jedinu senzornu sobu u Dubrovniku čija je svrha osposobljavanje djece za samostalan život.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]