32.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaInfocentarOnline radionica za roditelje - Razvoj digitalnih vještina kod predškolaraca

Online radionica za roditelje – Razvoj digitalnih vještina kod predškolaraca

Online radionica „Razvoj digitalnih vještina kod predškolaraca“ će se održati u četvrtak, 25.03.2021. od 18 sati na Zoom platformi, uz vrlo aktualnu temu razvoja ključnih vještina koje su primjenjive i u digitalnom svijetu.

Cilj radionice je upoznati roditelje koje vještine razvijati kod predškolaraca kako bi ih pripremili i pomogli u savladavanju digitalnog svijeta.

Želja nam je informirati roditelje i potaknuti ih na aktivno sudjelovanje u digitalnom odgoju djeteta. Razgovarat ćemo i o navikama djece predškolske dobi pred ekranima, kako stvoriti obiteljsko okruženje koje ne potiče pretjerano korištenje ekrana te o načinima kako pomoći djeci da odrastu u sigurne i odgovorne korisnike digitalnih uređaja i sadržaja.

Online radionica namijenjena je roditeljima djece predškolske dobi. Predviđeno trajanje radionice je 90 minuta. Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijave su obavezne putem Google obrasca: https://forms.gle/skTZxvVCgBt6mnDM8

Marija Renić je edukatorica i dugogodišnja članica udruge Roda. Ima višegodišnje iskustvo rada s odgojiteljicama, dadiljama i roditeljima na pitanjima sigurnog i odgovornog korištenja interneta te u osmišljavanju i izradi edukativnih materijala za roditelje i stručnjake.

Online radionicu za roditelje organizira udruga Roditelji u akciji – Roda u suradnji sa Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA