25.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 22 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleOdržan besplatni online gaming turnir - najbolji su Petar Strižić, Luka Špoljarić...

Održan besplatni online gaming turnir – najbolji su Petar Strižić, Luka Špoljarić i Andrej Ćudina

U nedjelju 10. siječnja u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga se održao besplatni online gaming turnir Lockdown Cup Solo – Call of Dutz: Warzone. Na turniru je sudjelovalo preko 100 igrača, koji su se borili za vrijednu prvu nagradu SCUF kontroler. Osim što je na turniru sudjelovalo veliki broj igrača iz mnogih gradova iz cijele Hrvatske, turnir je poprimio i međunarodni karakter sudjelovanjem igrača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke i Belgije.

Cijeli turnir je bio prenošen uživo sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga, a snimka je dostupna na ovdje.

Turnir se odvijao u privatnom lobbyu, a igralo se 5 privatnih matcheva. Bilo je dopušteno igranje na svim platformama (PC, PS i Xbox). Da bi bilo zanimljivije svaki kill je nosio po 3 boda, dok je 1. mjesto nosilo po 12 bodova, 2. mjesto 10 bodova, 3. mjesto 8 bodova, od 4. do 10. mjesta 6 bodova, od 11. do 15. mjesta 4 boda te od 16. do 20. mjesta 2 boda.

Prvo mjesto i SCUF kontroler je osvojio Petar Strižić iz Omiša. Drugi je bio Luka Špoljarić iz Belišća, a treći Andrej Ćudina iz Dubrovnika.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA