30.8 C
Dubrovnik
Petak, 12 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiObjavljene liste ovogodišnjih stipendija u Župi dubrovačkoj, Nardelli povećao iznos stipendija za...

Objavljene liste ovogodišnjih stipendija u Župi dubrovačkoj, Nardelli povećao iznos stipendija za 25 posto

Po prijedlogu Odsjeka za društvene djelatnosti i kulturu pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Jure Marić,  odobrio je liste stipendista Općine Župa dubrovačka  po različitim kategorijama. Liste su objavljene na službenim stranicama Općine .

Stipendije su odobrene  u kategoriji uspješnosti, deficitarnih zanimanja i stradalnika Domovniskog rata.

Kako bi se obuhvatio što veći broj stipendista, kao i svake godine, OTP banka priključila se donacijom u iznosu od 10.000 eura. Zaklada Antuna Miloslavića pok. Luka Postranje  već osmu godinu za redom priključuje  se programu stipendiranja Općine Župa dubrovačka te je svojom donacijom od 9.450,00 eura obuhvatila  redoslijedom po prosjeku : 2 najbolja studenta prve godine, te 5 najboljih studenta sa viših godina koji su bili ispod crte.

Potpisivanje ugovora upriličit će se u vijećnici Općine na trećem katu u petak 22. prosinca s početkom u 10:00 sati . Tek po potpisivanju ugovora,  korisnicima stipendija će se moći izvršiti isplata. U prvoj isplati bit će obuhvaćena  4 mjeseca, od rujna do prosinca.

Načelnik Silvio Nardelli povećao je iznos svih stipendija za 25 % u odnosu na iznos stipendija prethodne godine.

Stipendija za učenike iznosi 65,00 eura mjesečno, za studente koji se školuju u Dubrovniku 110,00 eura, a za one koji studiraju izvan Dubrovnika stipendija iznosi 135,00  eura.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA