6.8 C
Dubrovnik
Subota, 29 siječnja, 2022
NaslovnicaVijestiIMA LI RJEŠENJA? Inicijativa ''TUP - urbana četvrt'' dogovorila sastanak kod gradonačelnika

IMA LI RJEŠENJA? Inicijativa ”TUP – urbana četvrt” dogovorila sastanak kod gradonačelnika

Osnovana je inicijativa poduzetnika i udruga ”TUP – urbana četvrt” koja okuplja predstavnike kulturnih, kreativnih, sportskih i proizvođačkih djelatnosti, a koji su najmoprimci u prostorima Tvornice ugljenografitnih proizvoda TUP te su danas uputili molbu za sastanak s gradonačelnikom Frankovićem koji će ih primiti 22. rujna. Sve ovo rezultat je najava kako postoje zainteresirani kupci za TUP. Pročitajte u nastavku što je još napisala novosnovana inicijativa koja se bori za očuvanje društvenih sadržaja.

-Želimo vas obavijestiti da je osnovana inicijativa poduzetnika i udruga ”TUP – urbana četvrt” koja okuplja predstavnike kulturnih, kreativnih, sportskih i proizvođačkih djelatnosti, a koji su najmoprimci u prostorima Tvornice ugljenografitnih proizvoda TUP. Inicijativa je danas uputila molbu za sastanak s gradonačelnikom Frankovićem i drago nam je da je gradonačelnik prepoznao nas i naše dosadašnje djelovanje te nam je isti dan odgovoreno i sastanak je zakazan već za sljedeću srijedu 22. rujna.

Ova inicijativa se pokrenula jer vjerujemo da kroz dijalog s Gradom možemo doći do zajedničkog rješenja na obostrano zadovoljstvo svih zainteresiranih stranaka – od dioničara i vlasnika TUPa, preko Grada i nas najmoprimaca do građana koji su u proteklih nekoliko godina u sve većem broju nazočili događanjima u TUPu.

Kako vjerujemo da je TUP, njegova prodaja i sadržaji koji se trenutno razvijaju u njegovim prostorima od iznimnog javnog interesa, a u duhu transparentnog i participativnog procesa pravovremeno ćemo izvještavati javnost o svim daljnjim planovima, prijedlozima i odlukama.

Inicijativu čine sljedeći poduzetnici i udruge:Majeutika d.o.o., udruga Tvornica umjetnosti Podroom, Ritam jedan dva d.o.o., Ljubav j.d.o.o., Studio Bonsenjo, Aerobik klub KL, obrt Anamarija Bezek Ceramics, zajednički obrt Digital Print Pogon, udruga Tango Dubrovnik, Dvorište TUP, Studio &P, udruga Muzej crvene povijesti, Yoga i Pilates Studio Dubijoga, Kulturni centar Jadran – napisali su iz inicijative ”TUP – urbana četvrt”.

KOMENTAR: TUPovci nisu TUPoglavci, zaslužuju šansu!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

[td_block_7 limit="1" custom_title="Komentar tjedna by Lidija Crnčević" header_color="#4bbc16" category_id="79"][td_block_7 limit="1" header_color="#3e4095" custom_title="Put oko Svijeta" category_id="78"][td_block_7 limit="1" custom_title="Slatki život Alise Nenadić" header_color="#dd9933" category_id="80"]