26.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaFranković: vijećnik Vlahušić bespotrebno uznemirava sugrađane još jednom neistinom u nizu

Franković: vijećnik Vlahušić bespotrebno uznemirava sugrađane još jednom neistinom u nizu

Gradonačelnik mato Franković je reagirao na jutrošnje priopćenje Andra Vlahušića o poskupljenju komunalne naknade u gradu Dubrovniku.

Vlahušić ususret sjednici Gradskog vijeća: Franković nastavlja s haračom za građane

Franković demantira Vlahušića:

Gradski vijećnik Andro Vlahušić u svom uobičajenom stilu po tko zna koji put nastoji dovesti dubrovačku javnost u zabludu. Ovaj put odlučio je uznemiriti javnost navodnim dramatičnim poskupljenjem komunalne naknade. Stoga moramo razotkriti njegove manipulacije.

Komunalna naknada u Gradu Dubrovniku do sada je iznosila 6 kuna po kvadratu godišnje i kao takva je najniža među relevantnim gradovima. Primjerice u Rijeci ona iznosi 15,24 kn/godišnje, u Samoboru 10,20 u Zagrebu 10,44 kn, u Splitu 9,24 kn, u Šibeniku 8,40 kn, u Osijeku 7,80 kn, a u Zadru 7,68 kn.

S novim usklađenjem cijena – sada će ona u Gradu iznositi 1 euro po kvadratu godišnje, Dubrovnik će i dalje imati najnižu cijenu od pobrojanih gradova. Isto tako, o ovoj je odluci provedeno i javno savjetovanje, a na njega se nitko, pa ni navodno zabrinuti vijećnik Vlahušić, nije niti javio.

Dakle, vijećnik Vlahušić, koji je itekako imao prilike kroz nekoliko godina pokazati koliko mu je stalo do građana, samo želi bespotrebno uznemiravati sugrađane. Ukratko- samo još jedna Vlahušićeva neistina u nizu. A, ni ova mu, kao ni prethodne, neće proći u susretu s istinom – napisao je Franković.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA