30.8 C
Dubrovnik
Utorak, 16 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleDURA nastavlja s novim ciklusom Start-up akademije, provjerite što sve nude!

DURA nastavlja s novim ciklusom Start-up akademije, provjerite što sve nude!

Uz strogo pridržavanje epidemidemioloških mjera i “novo normalno”, slijedeći tjedan DURA započinje  novu edukativnu sezonu. Riječ je, naravno, o 8. ciklusu Start-up akademije – edukativnom programu za sve potencijalne i buduće poduzetnike, ali i one koji su već krenuli u poduzetničke vode! Veselimo se vidjeti vas uživo.

U nastavku možete pronaći novi raspored besplatnih radionica za period listopad-prosinac 2020. godine, proučite ga i pomno isplanirajte svoj raspored kako bi mogli prisustvovati radionicama. U rasporedu se nalaze termini i teme predavanja te njihovi predavači. Link s naziva edukacije Vas vodi na našu web stranicu gdje se možete više informirati o samim radionicama i njihovim predavačima.


Kako se prijaviti?

Za jedenski ciklus smo za Vas pripremili novu aplikaciju za prijavu na radionice. Oni koji su u našoj bazi su već dobili mail za aktivaciju korisničkog računa, a oni koji nisu dobiti će ga kada se registriraju.

  1. Prijave za pojedinu radionice se otvaraju 5 dana prije održavanja kada će biti objavljene na web stranici i društvenim mrežama DURA-e te u medijima.
  2. Prijaviti se možete putem on line prijavnice unutar objavljene edukacije na web stranicama DURA-e, a više informacija možete dobiti na e-mail: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 020/640-271.
  3. Nakon prijave, e-mailom dobivate obavijest o uspješnoj prijavi te Vas molimo za potvrdu dolaska.
  4. Dođite u dogovorenom terminu na prijavljenu edukaciju u DURA-u, Branitelja Dubrovnika 15, sala u prizemlju.

Prilikom prijave na bilo koju radionicu ulazite u bazu zainteresiranih polaznika naših edukacija koje dodatno obavještavamo o terminima narednih edukacija.


RASPORED:

Veselimo se Vašem dolasku!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA