18 C
Dubrovnik
Četvrtak, 6 svibnja, 2021
NaslovnicaPolitikaBačić: čudi me da se takav stručnjak hoće kompromitirat time što je...

Bačić: čudi me da se takav stručnjak hoće kompromitirat time što je član HDZ-a

Predsjednik kluba HDZ-a Branko Bačić u Studiju N1 govorio je o tome kada se mogu očekivati parlamentarni izbori. Kazao je kako je odlazak premijera u Osijek, koji je oporba vidjela kao predizbornu aktivnost, bio samo dio redovnog rada Vlade. “Uvjeti jesu posebni, ali vodili su se svim mjerama socijalne distance, sukladno epidemiološkim uvjetima. Ne radi se o predizbornim aktivnostima, nego o radu Vlade”, kazao je Branko Bačić. 

“Mi smo u izbornoj godini. Za četiri mjeseca nas očekjuju redovni izbori. Kada god oni bili, to su redovni izbori, razlike nema. Ovim putem pitam oporbu i populiste – kada bi oni izbore? U demokratskim državama je logično da oporba traži izbore, a oporba bi i dalje bila u oporbi i žele da HDZ i dalje upravlja državom. Očekujemo da se izbori provedu što prije, odnosno kada za to budu pogodni epidemiološki uvjeti. Ni na razini stranke ni na razini koalicije nismo govorili o datumu izbora. Poštivat će se odluke struke, tu neće biti improvizacije.

Kada je u pitanju članstvo članova Stožera u HDZ-u, kazao je kako je prema njegovim saznanjima Krunoslav Capak član HDZ-a. 

“Čudi  me da se osobu koja se pokazala kao stručnjak sada pokušava kompromitirati time što je član HDZ-a. Nisam znao da je on član HDZ-a, niti sam to stavljao u pitanje. Prema mojim saznanjima on je član i na to sam ponosan”, rekao je Bačić, te dodao da ne zna je li Alemka Markotić članica HDZ-a. 

Više pročitajte ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

đ

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić