19.8 C
Dubrovnik
Utorak, 28 svibnja, 2024
NaslovnicaLifestyleZVIJEZDE PJEVAJU: Mihovil Španja sa suzama u očima slušao žiri

ZVIJEZDE PJEVAJU: Mihovil Španja sa suzama u očima slušao žiri

Mihovil Španja je danas imao dva razloga za slavlje – prošao je u još jedan krug showa “Zvijezde pjevaju” sa svojim mentorom Goranom Boškovićem, ali je proslavio i svoj 40-ti rođendan! Kad mu je žiri zapjevao Happy birthday, Mihi je zahvalio vidljivo ganut, sa suzama u očima, a kad se to ponovilo i u back stageu, rekao je kako je s ljudima koji s njime nastupaju u ovom popularnom showu, postao – bolji čovjek!

Od čak troje natjecatelja koji imaju vezu s našim Gradom, u sljedeću subotu pak, nećemo gledati dubrovačku nevjestu Jelenu Pajić i njenog mentora Vjeka Ključarića, o čijoj su sudbini odlučili gledatelji. Žiri je, naime, najmanji broj glasova dao Lejli Filipović i Bojanu Jambrošiću, ali gledatelji su odlučili da ih žele gledati i slušati i sljedeće subote.

Prema žiriju, naime, Igor i Ivana skupili su najviše bodova – 28, a Lejla i Bojan najmanje – 22.

U igri je bilo šest parova, a žiri u sastavu Danijela MartinovićMario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja su svojim komentarima, pohvalama i kritikama usmjeravali parove naprijed. Odluku ne donose samo oni, nego gledatelji i pratitelji svojim pozivima i porukama.

Voditelji su Barbara Kolar Duško Ćurlić.

Nastupilo je šest parova: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, Igor Barberić i Ivana Kindl, Jelena Pajić i Vjeko Ključarić, Mihovil Španja i Goran Bošković, Dea Presečki i Dino Petrić, Ivana Mišerić i Alen Đuras.

U četvrtoj emisiji najraspjevanijeg HRT-ova showa kandidati su se za prolazak dalje borili uz hip-hop i funk, a u showu je nastupila i jedna od favoritkinja ovogodišnje Eurovizije, talijanska predstavnica Angelina Mango.

izvor: HTV

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA