32.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleŽUPSKI PJAT Nedjelja u znaku dinamičnog glazbenog putovanja 'Jazz in One'

ŽUPSKI PJAT Nedjelja u znaku dinamičnog glazbenog putovanja ‘Jazz in One’

Ante Džamarija, Alan Polzer i Hrvoje Radović nastupili su ove nedjelje kao Chibbacha trio izvodeći program ‘Jazz in One’ u One Suite Hotelu. Okupljeni ljubitelji jazz glazbe ‘Pista&Pazza’ uživali su u kombinaciji izvrsno izvođenih standarda i pažljivo pripremljenih festivalskih menija.

Večer je tako bila rezervirana za opušteni završetak ili soft closing festivala uz jazz trio glazbenika koji žive i/ili djeluju u Župi dubrovačkoj, a manifestacija ‘Župski pjat’ zaokružena s još jednim izuzetno atraktivnim glazbenim momentom i večeri za koju se nadamo da će se još ponavljati u različitim varijacijama – baš kao što je i bend iznio raznolikost i dinamičnost jazz standarda svojim dinamičnim nastupom.

Ovaj događaj je bio po svemu lokalni, autohtoni momenat, istodobno glazbenim putovanjem svjetski – prateći nit vodilju misije Festivala koja otvara ponudu Župe dubrovačke prema njenim posjetiteljima. Podsjetimo, Festival je u pet dana svog trajanja u Župi dubrovačkoj predstavio različite ponude, predavače, edukatore, umjetnike… Ali i pomno složenu festivalsku gastro ponudu kroz tradicionalne menije.

Trajanje Festivala produljeno je za jedan dan predavanjem Vedrana Mezeija u Mlinici obitelji Duper. Predavanje je popunjeno, a predavač planira nastaviti s ovim za Festival ekskluzivno složenim programom. Ovdje potražite više detalja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA