Zbog utrke zatvoren promet od Mosta dr. Franja Tuđmana do Osojnika

Zbog održavanja automobilističkog natjecanja, međunarodne utrke na brdskim stazama Nagrada Dubrovnik 2021. „Memorijal Željko Đuratović“  od petka, 8. listopada do nedjelje, 10. listopada dolazit će do zatvaranja prometa na sljedećim dionicama i u ispod navedenim terminima:

– na dijelu novoizgrađene ceste od Mosta dr. Franja Tuđmana do raskrižja s bivšom županijskom cestom ŽC 6235 (Mokošica – Osojnik) u dužini od 650 metara u trajanju od 18 sati na dan 8. listopada 2021. (petak) do 18 sati na dana 10. listopada 2021. (nedjelja).

– na dijelu bivše županijske ceste ŽC 6235 (Mokošica-Osojnik), od raskrižja s novoizgrađenom cestom sve do jednog kilometra prije naselja Osojnik u trajanju od 11 sati do 18 sati na dan 9. listopada 2021. (subota) te od 10 sati do 18 sati dana 10. listopada 2021. (nedjelja) u ukupnoj dužini od 4800 metara.

U suglasnosti koju je izdala Služba policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske navodi se da potpuno zatvaranje prometa na dionici gdje nema obilaznih pravaca ne može biti duže od dva sata (naselje Osojnik i dio naselja Pobrežje nemaju alternativnu cestu). Na ovom dijelu će se uspostaviti adekvatna stalna komunikacija između redarke službe i organizatora da bi se u slučaju potrebe stanovnicima ovih naselja omogućio prolazak do obilaznih cesta. Organizator je stoga dužan program održavanja prilagoditi na način da u nijednom trenutku zatvaranje prometa ne bude duže do 2 sata, navodi se u Rješenju Policijske uprave.

Obilazni pravac vozila odvijat će nerazvrstanim cestama Lozica-Mokošica te Mokošica-Petrovo Selo-Pobrežje-Osojnik i obratno. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.