32.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaPolitikaVlahušić i Tolić na kavi: uvijek su bili dobar tandem?

Vlahušić i Tolić na kavi: uvijek su bili dobar tandem?

Bivši dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić i bivši direktor ZL Dubrovnik Roko Tolić jutros su u dubrovačkoj poslovnoj zoni popili kavu, a to je izazvalo radoznalost prolaznika, a osobito radi šuškanja, koja se sve češće čuju, kako se ovaj dvojac sprema zajedno izaći na predstojeće lokalne izbore.

Vlahušić je odradio rok kušnje, nakon pravomoćne presude za zlouotrebu položaja u aferi Šipan, a iako se protiv njega i dalje vodi postupak u Aferi Revelin, to ga zakonski ne sprječava da istakne svoju kandidaturu u svibnju. A prema svemu sudeći, na to se i priprema.

Nazvali smo Roka Tolića i pitali ga ima li istine u šuškanjima kako će se aktivno uključiti u politički život Grada i to baš uz potporu Vlahušića.

“Andro i ja smo svojedobno bili dobar tandem kad smo surađivali na ciljanim projektima zračnog povezivanja Dubrovnika s ključnim emitivnim tržištima. Jasno mi je da u današnje vrijeme postoje brojni koji bi tu suradnju opet priželjkivali. Dakako, postoje i oni koji bi našli 14 milijuna razloga da tako ne bude”, kazao nam je u telefonskom razgovoru Roko Tolić.

Na pitanje planira li se politički angažirati na predstojećim lokalnim izborima, Tolić odgovara.

“Uvijek sam bio timski igrač i rado ću se pridružiti dobrim inicijativama. Zasad nema političkog tima kojem bih pripadao i s kojim sam razgovarao o angažmanu”.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA