25.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiVIDEO: DEŠA slavi 30 godina djelovanja

VIDEO: DEŠA slavi 30 godina djelovanja

Kratkim dokumentarnim filmom, autora Tonka Jovića, udruga DEŠA je obilježila 30 godina uspješnog rada i djelovanja u zajednici.

Film predstavlja dio aktivnosti koje je DEŠA provodila ili provodi kontinuirano radeći na održivom društvenom, ekonomskom, kulturnom i ekološkom osnaživanju i izgradnji zajednice.

DEŠA aktivno odgovara na potrebe građana, a osobito pruža podršku socijalno osjetljivim skupinama koje uključuje u društveni život lokalne zajednice. DEŠA je u posljednjih 30 godina stekla bogato iskustvo i znanje u provedbi i osmišljavanju projekata te vještine javnog zagovaranja i sudjelovanja u procesima oblikovanja javnih politika. Značajno upotpunjuje institucionalne okvire i politike u sferama socijalne skrbi, zaštite okoliša, revitalizacije tradicionalnih znanja i socijalnog poduzetništva.

Pruža svoje aktivnosti i usluge neumorno i tijekom cijele godine, te time garantira efikasno korištenje prostora kulturne baštine (Lazareta) u suvremenom kontekstu i za suvremene potrebe. Od svog osnutka 1991. godine pa sve do danas kreira sve svoje aktivnosti sukladno potrebama zajednice, posebice žena, mladih, starijih osoba i ostalih osoba u potrebi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA