32.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleVečera za pet u Mimozi 4. veljače, Ana Obradović Skračić pokrenula akciju...

Večera za pet u Mimozi 4. veljače, Ana Obradović Skračić pokrenula akciju za ginekološki ultrazvuk

Vizažistica Ana Obradović Skračić, odnosno njena Udruga “Bog, pravda, poštenje” ponovno pokreće humanitarnu akciju u kojoj će se prikupljati novac za kupnju vrhunskog ginekološkog ultrazvuka za dubrovački Dom zdravlja. U subotu, 4. veljače u Restoranu Mimoza će kuhati kandidati iz večere za pet koja je tek započela s emitiranjem, a za goste je osigurana i bogata lutrija i odlična zabava uz brojne izvođače.

Nakon lanjske uspješne akcije u kojoj su prikupljena sredstva za kupnju opreme koja je olakšala posao zdravstvenim djelatnicima koji su radili na covid odjelu dubrovačke opće bolnice, Ana i ove godine kreće u akciju s plemenitim ciljem.

Kandidati iz ovosezonske Večere za pet iz Dubrovnika, Dubo, Katija, Keti, Semra i Marko u subotu, 4. veljače će u Restoranu Mimoza pripremiti neke od svojih jela iz televizijskog show-a, a u ponudi će biti po jedan riblji i mesni jelovnik.

Nema se razloga sumnjati kako će i oni, poput lanjskih dubrovačkih kandidata, izazvati velike simpatije u javnosti, te privući brojne sugrađane koji će htjeti kušati njihove specijalitete “s televizije”.

Četiri slijeda s pićem moći će se degustirati po cijeni od 49 eura, dok će u dostavi cijena iznositi 40 eura.

Broj mjesta je ograničen pa svi oni koji su zainteresirani za dobar zalogaj i kapljicu, odličnu zabavu, ali primarno za pomoć u kupnji najnovijeg ginekološkog ultrazvuka koji će značajno pridonijeti kvaliteti zdravstvene usluge za trudnice i žene.

Organizatori humanitarne večere će uskoro objaviti i konkretnu informaciju s brojem telefona na koji će se moći rezervirati stol u Mimozi ili osigurati dostava na vrata, kao i račun na koji će se moći uplaćivati donacije za ovu plemenitu svrhu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA