12.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
NaslovnicaVijestiUčenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik na natjecanju Match Race Split osvojili...

Učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik na natjecanju Match Race Split osvojili nagrade

Učenici Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik natjecali su se na Match Race natjecanju u organizaciji Regionalnog centra kompetentnosti Split od 27. do 29. studenog u disciplinama: kuharstvo, koktel i predstavljanje destinacije.

U disciplini Predstavljanje destinacije učenice Žana Vukas i Noa Milun, koje su se natjecale u timovima s učenicama iz RCK Split, osvojile su prvo odnosno drugo mjesto uz mentorstvo profesorica Sandre Bender i Branke Gunjine. Zadatak učenicama bio je izrada promotivnog video materijala o Splitu kao destinacije održivog turizma te prezentacije makro trendova u suvremenom turizmu primjenjivih u Splitu. Rad učenica ocjenjivali su predstavnici turističke zajednice Splita. Naše učenice pokazale su zavidnu razinu timskog rada, snalažljivosti i znanja što su potvrdile i osvojene nagrade. 

U ostalim disciplinama učenici TUŠ-a osvojili su treća mjesta, Stijepo Antunica i Marko Marasović uz mentorstvo Luke Šimunovića i Valentina Vrdoljaka u disciplini Kokteli, Toni Repanić i Dominik Lalatović uz podršku mentora Mara Prizmića i Tonćija Vuleše u disciplini Kuharstvo.

Iskrene čestitke!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA