26.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiU Dubrovniku otvorena konferencija HALMED-a

U Dubrovniku otvorena konferencija HALMED-a

Na svečanom otvorenju konferencije, koja se povodom 20. obljetnice osnutka i rada HALMED-a održava u Dubrovniku, u ime gradonačelnika Mata Frankovića sudionike je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, civilno društvo i socijalnu skrb Dživo Brčić.

Ovom je prilikom pročelnik Brčić istaknuo napore gradske uprave za poboljšanje zdravstvenog standarda za svoje stanovnike, edukaciju mladih u području medicine te osiguravanje što boljih uvjeta za liječnike i medicinsko osoblje i sve u sustavu zdravstva.

”Na taj način želimo ostvariti veću kvalitetu života za naše građane, ali i za sve posjetitelje našeg grada. Ulaganje u  zdravstveni sustav bitan je čimbenik budućeg napretka i zadovoljstva lokalne zajednice”, rekao je pročelnik Brčić.

O ulozi HALMED-a kao nacionalnog regulatornog tijela za lijekove i medicinske proizvode te o 10 godina sudjelovanja u europskim regulatornim postupcima govorio je ravnatelj HALMED-a Siniša Tomić, dok je u ime Ministarstvo zdravstva skup otvorio posebni savjetnik u Kabinetu ministra Tonći Buble.

Dvodnevna konferencija okupila je brojne sudionike iz Hrvatske i okolnih zemalja te predstavnike regulatornih tijela Europske unije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA