27.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaSportTurnir u gađanju letećih meta u Visočanima „Oluja 2021“

Turnir u gađanju letećih meta u Visočanima „Oluja 2021“

Streljački klub „Primorje” Visočani organizirao je od 7. do 8. kolovoza 2021., povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te dana Hrvatskih branitelja, već tradicionalni turnir u gađanju letećih meta u disciplini olimpijski trap pod nazivom “OLUJA 2021”.

Tako je ovom prilikom održano prvenstvo Dubrovačko-neretvanske županije te Grand prix na kojem su, uz strijelce iz čitave Hrvatske, sudjelovali i strijelci iz Republike Slovenije te Bosne i Hercegovine, a odličja najboljima je uručio župan Nikola Dobroslavić

U ekipnom dijelu natjecanja Grand prix najuspješnija je bila ekipa iz Podravine, drugo mjesto osvojila je ekipa Turopolje, a treće mjesto osvojila je ekipa Primorje Visočani.
U pojedinačoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Branimir Butigan, član S.K. Primorje; drugo mjesto osvojio je Tihomir Marijančić iz streljačkog društva Podravina, a treće mjesto osvojio je Vlado Šimec, član ŠSK Vepar iz Novog Marofa.

U Županijskom djelu natjecanja prvo mjesto ekipno osvojila je ekipa S. K. Primorje u sastavu Nikša Lujo, Branimir Butigan i Alen Franić. Drugo mjesto ekipno osovijla je ekipa S. D. Župa u satavu Đuro Šabadin, Mato Lučić i Maro Račić dok je treće mjesto osvojila ekipa S. D. Dubrovnik u sastavu Nikša Bečić, Nikola Miloslavić i Marko Radiš.
U pojedinačnoj konkurenciji prva tri mjesta pripala su članovima S. K. Primorje: prvo je mjesto osvojio Branimir Butigan, drugo mjesto Nikša Lujo, a treće mjesto osvojio je Ivica Bačić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA