31.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 17 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleTate su tate: dubrovačke slikarice donirale svoje radove za stipendije učenika i...

Tate su tate: dubrovačke slikarice donirale svoje radove za stipendije učenika i studenata, 9. veljače aukcija

Tate su tate pozivaju na drugu humanitarnu a(u)kciji za stipendiranje učenika i studenata u teškom socio-ekonomskom statusu koju organiziraju 9. veljače 2024. od 18 sati, u Studentskom domu Dubrovnik (Marka Marojice 2B).

U njihovom priopćenju čitamo:

Nakon što su nam svoje umjetničke radove lani donirali dubrovački umjetnici, ove godine nesebično su to učinile naše poznate dubrovačke i za Dubrovnik vezane umjetnice.  Iskreno se zahvaljujemo našim velikim umjetnicama i plemenitim ženama ; Leni Kramarić, Nikolini Šimunović, Katarini Ivanišin, Ivani Selmani, Jasmini Runje, Antoniji Rusković Radonić, Aidi Hebib Raguž, Iris Lobaš Kukavičić, Ivi Laterzi Obuljen, Dubravki Tullio, Romani Milutin Fabris, Ivoni Šimunović i Katarini Alamat Kusijanović na donaciji njihovih radova, a za koje će se licitirati ovaj petak.

Djela za koja će se licitirati  izvedena su u različitim likovnim tehnikama, a licitaciju će voditi naša poznata novinarka i voditeljica Suzi Sokol.

Humanitarna udruga “Tata je Tata”  za jedan od svojih prioritetnih postavljenih ciljeva imala je stvaranje fonda za stipendiranje djece koji su ostali bez roditelja, ili su se našli u teškoj životnoj situaciji. To nam je i uspjelo isključivo zbog pomoći umjetnika, zaljubljenika u umjetnost i svih donatora velikih srca. Ne sumnjamo zato kako će se ova priča uspješno nastaviti i ove godine, a da ćemo je već iduće ponosno zvati tradicionalnom humanitarnom aukcijom.

Svatko tko želi biti dijelom ove priče i htio bi pomoći, a na aukciju je spriječen doći, svoju donaciju može uplatiti na račun posebno otvoren za  fond za stipendije – HR0523900011500267062.

Ostvarimo snove onima koji nas trebaju najviše. Pomognimo djeci i vodimo ih rukom dobrote i ljubavi kroz život. Hvala vam dobri ljudi, hvala za plemenitost – zahvaljuju iz Humanitarne udruge Tata je Tata.                                                                                  

Foto: s lanjske aukcije slika

Romana Milutin Fabris
Romana Milutin Fabris
Nikolina Šimunović
Lena Kramarić
Katarina Ivanišin
Katarina Alamat Kusijanović
Jasmina Runje
Ivona Šimunović
Ivana Selmani
Iva Laterza Obuljen
Iris Lobaš Kukavičić
Dubravka Tulio
Antonia Rusković Radonić
Aida Hebib Raguž

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA