28.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 25 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleTAKE IT SLOW Poziv na radionicu „Pametna specijalizacija u turizmu“

TAKE IT SLOW Poziv na radionicu „Pametna specijalizacija u turizmu“

Prva od tri radionice „Pametna specijalizacija u turizmu“ održat će se online u srijedu, 26. svibnja 2021. od 09:00 do 12:30 sati na engleskom jeziku, a u organizaciji Sveučilišta u Zadru.

Radionica je besplatna i namijenjena je zainteresiranima za poticanje istraživanja, razvoja i inovacija u turizmu, a za sudjelovanje potrebno je ispuniti registracijski obrazac koji možete pronaći ovdje.

O konceptu pametne specijalizacije govorit će Ivana Maletić iz Europskog revizorskog suda, a primjer dobre prakse predstavit će Alfredo de Liguori iz Turističke zajednice Regije Puglia.

Radionice se održavaju sklopu provedbe TAKE IT SLOW projekta iz Programa prekogranične suradnje INTERREG v-a Italija-Hrvatska 2014.-2020. čiji je nositelj Dubrovačko-neretvanska županija.

Baziranu na konceptu pametne specijalizacije, osnovu TAKE IT SLOW projekta čini prekogranična platforma poduzetnika, javnog i znanstvenog sektora Hrvatske i Italije koji radi na poticanju izvrsnosti i inovacija u lancu vrijednosti u turizmu. Kroz projekt se osmišljavaju jednostavna rješenja za upravljanje mikro turističkim destinacijama kako bi se lokalne zajednice mogle nositi s utjecajima (masovnog) turizma, ali i očuvale baštinu i životni stil.

Poziv TAKE IT SLOW

Dnevni red TAKE IT SLOW

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA