11 C
Dubrovnik
Utorak, 20 travnja, 2021
Naslovnica Lifestyle SUZE RADOSNICE U SLANOM: Srđana Boticu prijatelji iznenadili sa štenetom belgijske ovčarke

SUZE RADOSNICE U SLANOM: Srđana Boticu prijatelji iznenadili sa štenetom belgijske ovčarke

Uspjelo je ostati iznenađenje do kraja! Kad je Srđan Botica danas u svom dnevnom boravku u Slanom zatekao dvadesetak svojih prijatelja, bikera i ribara, kako ga čekaju sa štenetom belgijske ovčarke, iste kakva je bila njegova Alice, emocije su se u prostoriji gotovo mogle rezati nožem. Za njegovom Alice, ponajboljom tragačicom unesrećenih ljudi koja je nedavno bila sa Srđanom i njegovim vatrogascima u Petrinji, odtugovala je cijela Hrvatska, osobito zbog načina na koji je okončala. Otrovana.

To je otvorilo takvu ranu u Srđanovom srcu, da su mu najbliži prijatelji odlučili vratiti osmijeh na lice – novim štenetom belgijske ovčarke. Zove se Amy i stigla je iz Zadra.

U trenutku kada se mala Amy smjestila u Srđanovo krilo, nije se znalo tko je među svima koji su dijelili taj emotivni trenutak najsretniji. Oni koji daju ili oni koji primaju.

Kako će izgledati njihova zajednička budućnost, hoće li i Amy postati dio K9 tima ne može se sa sigurnošću reći, ali se sigurno može reći da joj uz Srđana ljubavi neće nedostajati.

“Tvoja luda ekipa me dovela, ne da bih zamijenila tvoju Alice, nego da bih barem malo izliječila mjesto u srcu koje te boli” – napisala je Srđanova luda, divna ekipa prijatelja na komad papira. Ovo mogu samo pravi prijatelji!

Kažu da je pas najbolji čovjekov prijatelj, ali složit ćete se da su Srđanovi ribari i bajkeri možda i bolji.

Sretno, Srđane! Svaka vam čast, ekipo!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

Komentar tjedna by Lidija Crnčević

Put oko Svijeta

Slatki život Alise Nenadić