27.8 C
Dubrovnik
Srijeda, 24 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSutra je velika akcija čišćenja plaže u Uvali, Čistoća će odvoziti smeće

Sutra je velika akcija čišćenja plaže u Uvali, Čistoća će odvoziti smeće

Dubrovačka ČISTOĆA doo pomoći će volonterima u subotu i odvoziti sav taj dan prikupljeni otpad. Također, na cijeloj plaži će postaviti veće stalne nepomične kante za smeće – stoji na stranici fb grupe Sumratin Beach je Grad, izabiremo za komuniciranje ovakav naziv jer je poticajniji.

Tvrtka je savjetovala

„Iako se radi o području kojim upravlja Dubrovačko-neretvanska županija, komunalno poduzeće Grada Dubrovnika ČISTOĆA doo, rado će pomoći grupi u vidu potrebnih spremnika i odvoza otpada prikupljenog u volonterskoj akciji čišćenja. plaža Sunset Beach”.

Od srca hvala ČISTOĆA d.o.o.

Neki su članovi jutros šetali plažom. Vjerujemo da bi se neki od vas koji nedavno niste bili na plaži trebali pripremiti i šokirati se stanjem naše plaže broj 1 u gradu, osim Banje – koja odlično funkcionira.

Također je postalo jasno da nam u subotu treba do 30 volontera. Prijavite se na akciju i dođite upoznati svoje kolege iz grupe Sunset Beach je Grad i pridružite nam se na doručku u Hotelu Kompas. Nemamo dovoljno volontera pa vas molimo da nam se pridružite. Čisti, plivaj, jedi.

Hvala na podršci. Idemo naprijed. Nadamo se da se vidimo u subotu!

Sunset Beach (Sumratin Beach) je Grad!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA