20.8 C
Dubrovnik
Subota, 28 svibnja, 2022
NaslovnicaLifestyleSudionici "Večere za pet" jednoglasni: čovjek se lijepo osjeća kad napravi nešto...

Sudionici “Večere za pet” jednoglasni: čovjek se lijepo osjeća kad napravi nešto dobro, dođite u petak u “Mimozu”!

“Nitko od nas nije zamišljao da će „Večera za 5“, toliko odjeknut, da će biti toliko pozitivnih reakcija. Tijekom zajedničkog druženja, došla sam na ideju da našu trenutnu popularnost iskoristimo i napravimo nešto za naš grad. Podijelila sam ideju s ostalim i oni su je odmah prihvatili, iako u tom trenutku nismo imali ništa konkretno u vidu. Zajedno smo zadužili Ivanu da osmisli konkretan način na koji bi to mogli napraviti“, kazala nam je simpatična Brazilka Priscila Martinović, jedna od sudionica “Večere za pet” koja je oduševila brojnu hrvatsku publiku. Dodala je da i inače sudjeluje u humanitarnim akcijama te da će joj biti zadovoljstvo da i ovaj put da svoj doprinos.

„Sve one koji također žele pomoći, pozivam da dođu u petak u restoran Mimoza, a ako nam se iz nekog razloga ne možete osobno pridružiti da naručite dostavu na kućnu adresu“, poručila je Priscila.

„Ana Obradović koja je osnovala Udrugu koja trenutno prikuplja sredstva za covid odjel naše bolnice pokrenula je ovu humanitarnu priču. Mi se i privatno poznamo i pitala me jesmo li spremi sudjelovati, a kako bi iskoristili našu trenutnu popularnost. Nije bilo razmišljanja, odmah sam pristala jer sam bila sigurna da će i ostatak ekipe pristati“, kazala nam je Ivana Bačić, koje nam je kazala da su pred njima finalne pripreme pred večeru u petak.

„Večera za 5 je za mene osobna bila jedno zabavno iskustvo i ako možemo na neki način iskoristiti našu trenutačnu popularnost kako bi napravili nešto dobro, ne vidim zašto to ne bi i napravili“, kazala nam je Karlotti Bender te dodala kako se radi o simboličnom iznosu za večeru.

„S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, i bez obzira jeste li cijepljeni ili niste, svakom se može dogoditi da završi upravo na tom odjelu dubrovačke bolnice. Uvjerena sam da Ana Obradović, zbog svog osobnog iskustva s ovom bolešću, najbolje zna koje su trenutačne potrebe covid odjela “, poručila je Karlotti.

„U petak navečer očekuje nas lijepo druženje. Lijepo je napraviti nešto dobro za svoj grad, u ovom slučaju za našu bolnicu. Čovjek se lijepo osjeća kad napravi nešto dobro“, kazao nam je pobjednik dubrovačke “Večere za pet”, Zoran Kosović.

„Ako u budućnosti bude sličnih akcija, ako nam se poklope termini, uvijek ćemo se odazvati“, poručio je.

Isto nam je kazao i najmlađi član dubrovačke ekipe „Večer za 5“, kontrolor leta Matej Oroz, koji je kazao kako je uvijek spreman pomoći drugima.

Podsjetimo, Ivana, Priscila, Karlotti, Zoran i Matej su osmislili dva jelovnika, jedan mesni i jedan riblji, svaki s tri slijeda za koje su izabrali recepte koje su spravljali u “Večeri za pet”.

Mesni dernek kako su nazvali mesni jelovnik sastoji se od:

Brusketi s tri vrste namaza

Domaće njoke u umaku od junećeg mesa

Mix sezonske salata

Torta „Mimoza“

Morski zicer ili riblji jelovnik sadrži:

Crni rižoto sa sipom i gamborima

Pečena riba s povrćem, mediteranske mirodije

Mix sezonske salate

Torta „Mimoza“

Cijena jelovnika po osobi je 150,00 kn.

Sredstva prikupljena od večere uplaćuju se na račun udruge BPP, koja dalje idu za ciljane donacije Covid odjelima OB Dubrovnik.

Mjesto na večeri, kao i dostavu na kućnu adresu potrebno je unaprijed rezervirati i to do 11. studenog do 15 sati na brojeve telefona:

099 33 21 071 i 020 411 157.

Zbog epidemioloških mjera mjesta su ograničena, stoga ne oklijevajte i ne čekajte, nego rezervirajte svoja mjesta na vrijeme.

Prilikom rezervacije potrebno je odmah prijaviti i jelovnik za koji ste se odlučili, a zbog epidemioloških mjera, za dolazak u restoran morate imati Covid potvrdu. Sve koji dođu na večeru očekuje bogata tombola i zabavni program u kojemu će sudjelovati naši veseli kandidati Večere za pet.

Za one koji iz nekog razloga ne mogu doći i pružiti podršku ovoj hvale vrijednoj akciji, omogućit ćemo dostavu jela na području grada, a ukoliko vam više odgovara takvo sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji možete zvati također na brojeve 099 33 21 071 i 020 411 157.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA