19.8 C
Dubrovnik
Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaInfocentarStreljačko društvo Župa dubrovačka poziva zainteresirane na školu streljaštva

Streljačko društvo Župa dubrovačka poziva zainteresirane na školu streljaštva

Streljačko društvo Župa dubrovačka i ove godine organizira školu streljaštva i upisuje nove članove. Dobrodošli su svi zainteresirani, a donja dobna granica je devet godina.

Za početak treniranja ovog sporta nije bitno koliko si visok ili težak, koliko brzo možeš trčati i koliko možeš daleko skočiti. U školi streljaštva naučiti ćete kontrolirati osjećaje, strah i tremu, naučiti tehniku disanja, steći potrebne motoričke vještine, koordinaciju tijela, koncentraciju, izdržljivost i podignuti svoje samopouzdanje.

U školi streljaštva strijelci uče osnovna pravila o rukovanju zračnim oružjem i usvajaju disciplinu odnosa prema oružju, streljačkoj opremi, streljačkom mjestu i općem ponašanju u streljani i prema svojim kolegama.

Specifičnost streljaštva jest da se svaki strijelac natječe individualno u odnosu na ostale strijelce. U streljaštvu je izražena sportska borba s vlastitim granicama, ono što strijelcu stoji na putu do savršene izvedbe i najboljeg mogućeg rezultata nisu drugi strijelci nego naučena i istrenirana tehnika i psihologija.

Škola streljaštva trajati će mjesec dana počevši od 10. listopada 2023. 

Pozivamo sve zainteresirane da se jave na probne treninge na broj mob. 091 543 0030 ili na mail: sd.zupa.dbk@gmail.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA