11.8 C
Dubrovnik
Petak, 2 prosinca, 2022
NaslovnicaSportStigli iznenađujući rezultati testiranja sportašica i djelatnika ŽKK Ragusa!

Stigli iznenađujući rezultati testiranja sportašica i djelatnika ŽKK Ragusa!

U Poliklinici Marin Med obavljeno je serološko testiranje na Covid – 19 kojim se utvrđuje prisutnost odnosno količina protutijela koja se razviju u kontaktu s virusom, a testiranju je pristupilo 20 košarkašica i djelatnika Ženskog košarkaškog kluba Ragusa Dubrovnik. Ustanovljeno je kako njih 17 ima antitijela na Covid-19.

-Iz rezultata testiranja smo saznali da od 20 testiranih čak 17 nas ima antitjela na Covid-19. U skladu s rezultatima ćemo se ubuduće ponašati i biti još oprezniji i odgovorniji – stoji u objavi Ženskog košarkaškog kluba.

-U Poliklinici Marin Med obavili su serološko testiranje na COVID 19 kojim se utvrđuje prisutnost odnosno količina protutijela koja se razviju u kontaktu sa virusom. Mlade i uspješne košarkašice seniorske ekipe Košarkaškog kluba Ragusa koje su pristupile testiranju, inaće su članice Premijer lige i u svojim sportskim uspjesima bilježe čak 630 dana bez poraza te 26 pobjeda u nizu – stoji na facebook stranici Marin Meda.

-Testiranje smo obavili kako bi saznali kakvo je zdravstveno stanje u kompletnoj ekipi kluba. Naime, neke od igračica su prije nešto više od mjesec dana oboljele od Covida i oporavile se. Pratimo situaciju i u drugim sportskim klubovima, suočavamo se povremeno sa slučajevima kad je netko iz ekipe u samoizolaciji, i ovim testiranjem saznali smo kakvo je doista stanje u ekipi što mislimo da je iznimno važno. U skladu s time ćemo se ubuduće ponašati i biti još oprezniji i odgovorniji- istaknuo je predsjednik kluba Tomislav Tabak koji je pristupio testiranju skupa sa trenericama Cvetanom Matić i Almom Majstorović.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA