27.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiSandra Sambrailo: Ponavlja se priča uz jake snage komunalaca, šintera, veterinarske inspekcije...

Sandra Sambrailo: Ponavlja se priča uz jake snage komunalaca, šintera, veterinarske inspekcije i policije

Dio pasa sa Žarkovice će, navodno, biti premješten u druga hrvatska skloništa, ali se na realizaciju te nakane čeka dok na Žarkovicu ne stigne odvjetnica dubrovačkog Društva za zaštitu životinja koje se tome protivi.

Inspekcijski veterinarski nadzor koji se provodi na Žarkovici u sklopu policijskog kriminalističkog istraživanja navodno je utvrdio nestručno liječenje i sterilizaciju pasa, neadekvatno zbrinjavanje leševa pasa. Spominju se i netransparentne financije. No, sve do službenog nalaza inspekcije i policije to je u sferi rekla-kazala.

O tome kako je u tijeku pokušaj odvođenja dijela pasa, na stranici Društva za zaštitu životinja Dubrovnik napisala je Sandra Sambrailo, zamolivši ljude da im pruže potporu.

 

“Na Žarkovici, bas kao i one prosinačke noći 2015. godine upravo se borimo da nam ne odvedu pse u As eko i legendarne Filipovićke!

Ponavlja se priča uz jake snage komunalaca, šintera, veteterinarske inspekcije i policije koja je upravo potjerala strane volontere da ne vide što se događa!

Dok čekamo odvjetnike, molimo vas da nas podržite!,” objavila je Sandra Sambrailo na stranici Društva za zaštitu životinja. 

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA