30.8 C
Dubrovnik
Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaLifestyleS MARGINA LOKALNIH IZBORA: Capor odgovorio Vićanu i poslao mu fotografiju ćaće...

S MARGINA LOKALNIH IZBORA: Capor odgovorio Vićanu i poslao mu fotografiju ćaće u poju

Svake izbore, a ponajviše one na lokalnim razinama i u manjim sredinama, gdje se “sve o svakome zna”, prati niz tih “dogodovština” kojima kandidati “na svoj način” komentiraju svoje protukandidate. Veoma često to nema nikakve veze ni s programima ni s argumentima, biračko tijelo se pokušava pridobiti populističkim doskočicama koje su nekima duhovite, drugima uvredljive ili omalovažavajuće. Ima toga uvijek, ali se kod kandidata ta želja da budu zabavni rasplamsa osobito u predizborno vrijeme.

Pero Vićan je, možda više od svih ostalih, sklon korištenju narodskih “mudroslovica” zbog čega se znalo čuti kako njegovi nastupi nedostaju na sjednicama Gradskog vijeća. U svom tonu Vićan nastavlja i u mjesecima pred lokalne izbore gdje (ponovno) izlazi kao kandidat za gradonačelnika DDS-a.

Pa je tako Đuru Caporu nedavno poručio “da se drži škole i da pomogne ćaći u Konavlima”, na što nije trebao dugo čekati na odgovor kandidata Srđ je Grad za dubrovačkog gradonačelnika. Krtola posađena, pomogao ćaći. Slijedi demontaža potrošenih političkih opcija – odgovorio mu je Capor uz fotografiju “ćaće u poju”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA