33.8 C
Dubrovnik
Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaIzbori 2021Roko Tolić predao preko dvije tisuće potpisa podrške njegovoj kandidaturi

Roko Tolić predao preko dvije tisuće potpisa podrške njegovoj kandidaturi

Nezavisni kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije, Roko Tolić predao je danas na dubrovački sud više od dvije tisuće potpisa podrške njegovoj kandidaturi. Rekao je kako s ovime želi stati na kraj okupljanjima na štandovima radi zdravlja građana, a podršku je kako kaže, dobio iz svih dijelova županije.

-Zahvalan sam svim stanovnicima u Dubrovačko – neretvanskoj županiji koji su u ovako kratkom roku odlučili dati podršku mom izlasku na izbore. Prikupili smo nešto više od dvije tisuće potpisa. Predali smo potpise prije kao bi građane sačuvali od daljenjeg okupljanja na izbornim mjestima gdje se skupljaju potpisi s obzirom da stalno slušamo i red je slušati naputke kako treba sačuvati zdravlje – rekao je Tolić.

Roko Tolić (kandidat za župana) i Maja Erak (kandidatkinja za zamjenicu)

Neki kandidati se još nisu odlučili na predaju potpisa kako bi se još malo družili s građanima te kako bi prikupili još i više podrške, no Tolić smatra kako je ova njegova odluka dobra jer kaže kako je važnije da građani daju podršku izlaskom na izbore.

-Slušajte kandidate, gledajte programe i procijenite tko će vam omogućiti da živite bolje – poručio je građanima Tolić.

Po pitanju broja izlaznosti u županiji Tolić je kazao kako je prisutan veliki izazov po pitanju pandemije nakon koje će, kako kaže trebati pokrenuti život te učiniti sve da se ljudi ponovno vrate na radna mjesta.

-To će iziskivati snažne i sposobne pojedince te jedan menadžerski pristup, a ne samo politički. To je glavna karakteristika ovih izbora – rekao je.

Novinari su ga upitali zašto se zadržao preko 45 minuta na sudu, a on je kazao kako je imao malu “lekciju” od članova Izbornog povjerenstva s obzirom na to kako je on novi i nezavisni kandidat koji ulazi u izbornu utrku.

Upitan je i o tome što misli o Božu Petrovu te postoji li tu nekakav prešutni faktor, Tolić je rekao kako ne postoji te kako se nije bitno izražavao ni o jednom kandidatu, izuzev kako kaže župana Dobroslavića koji je u poziciji vlasti zadnjih 12 godina te je prema Toliću logično da ukazuje na stvari koje su obećavane, a nisu učinjene.

Na kraju je kazao kako očekuje da će biti u drugom krugu te će onda tražiti potporu svih relevantnih partnera koji mu mogu pomoći kako bi se pokrenule određene stvari u županiji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA