21.8 C
Dubrovnik
Nedjelja, 14 kolovoza, 2022
NaslovnicaIzbori 2021Nardelli pozvao mještane Župa da svoj glas daju Dobroslaviću

Nardelli pozvao mještane Župa da svoj glas daju Dobroslaviću

Općinski načelnik Silvio Nardelli poziva mještane Župe dubrovačke da ovu nedjelju 30. svibnja izađu na drugi krug izbora za župana Dubrovačko neretvanske županije i da svoj glas daju dosadašnjem županu Nikoli Dobroslaviću. Dubrovačko neretvanska županija je značajna potpora pri ostvarenju kapitalnih projekata koje provodi Općina Župa dubrovačka.

U suradnji sa županom Nikolom Dobroslavićem Županija je samo u tekućoj godini izdvojila značajna sredstva za aktivnosti koje provodi Općina župa dubrovačka, kao što su izgradnja dječjeg i sportskog igrališta na Brašini, za rekonstrukciju glavnog nogometnog igrališta u Čibači, za uređenje i sanaciju pomorskog dobra, nastavljeno je i zajedničko financiranje produženog boravka djece u osnovnoj školi kao i potpora umirovljenicima s niskim mirovinama kroz stalne novčane pomoći.

Posebno nam je važna daljnja realizacija izrade projektne dokumentacije vezano uz dogradnju zgrade osnovne škole, nakon čega bi se stekli uvjeti da se zgrada stare škole na Kantulama vrati za potrebe društvene namjene. Suradno sa Županijom , tj. sa Županijskom lučkom upravom započeta je realizacija projekta komunalne lučice u Srebrenom.

Podrška županu Nikoli Dobroslaviću omogućit će nam nastavak suradnje kako bi se ostvarili spomenuti, ali i nadolazeći projekti od posebnog značaja za Župu dubrovačku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

KOMENTAR TJEDNA