12.8 C
Dubrovnik
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
NaslovnicaVijestiRASPISAN NATJEČAJ Muzeji i galerije Konavala traže novog ravnatelja

RASPISAN NATJEČAJ Muzeji i galerije Konavala traže novog ravnatelja

Muzeji i galerije Konavala traže novog ravnatelja ili ravnateljicu. Natječaj je raspisan 25. listopada, a novi čelnik čovjek ove ustanove u kulturi imenuje se na mandat od od četiri godine na temelju predloženog programa rada.

Prema uvjetima raspisanog natječaja novi ravnatelj Muzeja i galerija Konavala mora imati završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačeni studij, kao i najmanje pet godina radnog iskustva u muzeju, a ako to nije slučaj onda najmanje deset godina radnog iskustva u kulturi, znanosti ili obrazovanju. Novi ravnatelj treba se odlikovati i stručnim, radnim i organizacijskim sposobnostima te imati položeni vozački ispit kategorije B te treba dokazati da nije pravomoćno osuđen niti da se njega vodi kazneni postupak.

U natječaju je navedeno i da se iznimno, ako se na ponovljeni natječaj ne javi osoba koja zadovoljava propisane uvjete, da se na mjesto ravantelja može na temelju predloženog četverogodišnjeg programa rada, imenovati osoba koja ima završeno obrazovanje sukladno uvjetima natječaja te najmanje jednu godinu radnog iskustva u muzeju, odnosno koja je najmanje pet godina radila u kulturi te zadovoljava preostale uvjete raspisanog natječaja.

Prijava na natječaj zaprimaju se do 5. studenog 2021.

Detalje natječaja možete pročitati ovdje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Danas objavljeno

Dubrovnktv.net

Najnoviji komentari

KOMENTAR TJEDNA